Adana - Kamyonet Ağaca Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Adana - Kamyonet Ağaca Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Adana - Kamyonet Ağaca Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Kamyonet ağaca çarptı: 1 ölü, 1 yaralı ADANA'da aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak ağaca çarpan kamyonetin sürücüsü hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı yaralandı.

27.04.2015 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyonet ağaca çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

ADANA'da aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle kontrolden çıkarak ağaca çarpan kamyonetin sürücüsü hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı yaralandı.

Taşeron olarak çalıştığı bir kurumda şoförlük yapan 30 yaşındaki Volkan Aydın, dün akşam saatlerinde arkadaşı 25 yaşındaki Ercan Dirlik'i de alarak 33 DCZ 77 plakalı kamyonetle Adnan Menderes Bulvarı'na gitti. Burada bir süre oturan 2 arkadaş saat 23.30 sıralarında eve gitmek üzere yola çıktı. Çukurova İlçesi'ne bağlı Turgut Özal Bulvarı üzerinde aşırı hız yapan Aydın, iddiaya göre direksiyon hakimiyetini kaybedince Kenan Evren Bulvarı kavşağında ağaca çarptı. Takla atan kamyonetin sürücüsü Aydın ile arkadaşı Dirlik götürüldüğü Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Ancak sürücü Volkan Aydın, sabaha karşı yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Kamyonet Ağaca Çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement