16 Yaşındaki Genç Kavgayı Ayırmak İsteyen Eniştesini Öldürdü - Son Dakika
Güncel

16 Yaşındaki Genç Kavgayı Ayırmak İsteyen Eniştesini Öldürdü

16 Yaşındaki Genç Kavgayı Ayırmak İsteyen Eniştesini Öldürdü

Adana'da 16 yaşındaki Yaşar Ö. alkol alırken tartıştığı babası İbrahim Ö. ile arasına giren eniştesi 30 yaşındaki Ahmet Özdemir'i bıçaklayarak öldürdü.

29.04.2016 14:23  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 16 yaşındaki genç Yaşar Ö., babasıyla yaşadığı tartışma sırasında araya giren eniştesini bıçaklayarak öldürdü.

KAYINPEDERİNİ ZİYARETE GİTTİ

Merkez Sarıçam ilçesinin Akkuyu Mahallesi'ndeki olay dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Hacı Ömer Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada özel güvenlik olarak çalışan Ahmet Özdemir, iş çıkışı evine geldi. Eşi Ayşe ile oğlunu yanına alan Özdemir, olayın meydana geldiği Akkuyu Mahallesi'ndeki kayınpederi İbrahim Ö.'yü ziyarete gitti.

"KARŞINDAKİ BABAN, BİRAZ SAYGILI OL"

İbrahim Ö., damadı Ahmet Özdemir ile oğlu Yaşar Ö., geç saatlere kadar oturup, alkol aldı. Alkolün etkisi ile Yaşar Ö. ile babası İbrahim Ö., belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmayı sonlandırmak isteyen Ahmet Özdemir, kayınbiraderi Yaşar Ö.'yü kolundan tutup tartaklayarak, "Sen nasıl bir insansın. Karşındaki baban, biraz saygılı ol" diye uyardı.

ENİŞTESİNİ 5 YERİNDEN BIÇAKLADI

Ahmet Özdemir, Yaşar Ö.'yü odadan dışarıya çıkardı. Yaşar Ö., bir süre sonra odaya geri dönüp, eniştesini 5 yerinden bıçakladı. Ahmet Özdemir, çağrılan ambulansla götürüldüğü TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

POLİS EKİPLERİ YAKALADI

Yaşar Ö., olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalandı. Ahmet Özdemir'in cenazesi ise otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 16 Yaşındaki Genç Kavgayı Ayırmak İsteyen Eniştesini Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Erciyes: Baba ogul damat icki masasinda aferim olacagida bu iste 16 1 Yanıtla
  • ibrahim halil : işte her kötülüğün başladığı şey alkol.içmeselerdi bu durum meydana gelmezdi. 8 3 Yanıtla
  • TC: Allah belanı versin ADANA, her pislik haber senden mi çıkacak ya, ülkenin yüz karası, verelim şu adanayı suriyelilere hepsi orada yaşasınlar 7 2 Yanıtla
  • KUNTA KİNTA..: ADANA MERKEZ PATLIYOR HERKES ... 8 1 Yanıtla
  • ADANALI CELAL BEY: YALAN HABER ADANA EVLİYALAR ŞEHRİDİR AMAÇ ADANAYI KÖTÜLEMEK 1 7 Yanıtla
  • ÇANKIRILI: ADANA MERKEZ ÖLÜYO HERKEZ 7 0 Yanıtla
  • Aleni: Araya giren arada kalır oh olsun 1 4 Yanıtla
  • 27: arife tarif etmeye gerek yok içki butun kötülüklerin anası işte 4 1 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 2 2 Yanıtla
  • Vatandas: Hep adana hep adana ne cins memleketmis bide bi arkadasim git ne kebaplar yersin diyor bu durumda nasil gidilir insan korkuyor 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement