Adana - Komşularıyla Kavga Etmesini Engelleyen Bakkalı Vurdu - Son Dakika
Güncel

Adana - Komşularıyla Kavga Etmesini Engelleyen Bakkalı Vurdu

Adana - Komşularıyla Kavga Etmesini Engelleyen Bakkalı Vurdu

Komşularıyla kavga etmesini engelleyen bakkalı vurdu Adana'da evinde beslediği köpek ve güvercinlere şikayet üzerine el konulan 33 yaşındaki Hüsmen Serçe, kendini şikayet eden komşularıyla kavga etmesini engelleyen bakkal 49 yaşındaki Mehmet Kurt'u av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı.

26.05.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Komşularıyla kavga etmesini engelleyen bakkalı vurdu

Adana'da evinde beslediği köpek ve güvercinlere şikayet üzerine el konulan 33 yaşındaki Hüsmen Serçe, kendini şikayet eden komşularıyla kavga etmesini engelleyen bakkal 49 yaşındaki Mehmet Kurt'u av tüfeğiyle vurarak ağır yaraladı.

Merkez Yüreğir İlçesi'nin Sarıçam Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Hüsmen Serçe'nin evinde beslediği köpek ve güvercinlerden rahatsız olan komşuları, "Koku yapıyor, hayvanlara da eziyet ediyor" diyerek şikayetçi oldu. Vatandaşların şikayeti üzerine eve gelen belediye ekipleri köpek ve güvercinlere el koyup, Serçe'ye de idari para cezası yazdı.

Bunun üzerine öfkeye kapılan Hüsmen Serçe ile yakınları kendilerini şikayet eden komşularıyla kavga etti. Aynı sokakta esnaflık yapan Mehmet Kurt, Serçe ile akrabalarının önüne geçip, "Komşusunuz, yapmayın, ayıp oluyor" diye müdahale etti. Olay yerinden ayrılan Hüsmen Serçe, bir süre sonra evden aldığı pompalı tüfekle geri dönüp Mehmet Kurt'un bakkal dükkanında vurdu.

Başına ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanan Kurt, kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olay yerinden kaçmak isteyen Hüsmen Serçe, uyuşturucu operasyonu için bölgede bulunan sivil narkotik ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli sorguya alınırken Mehmet Kurt'un hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Komşularıyla Kavga Etmesini Engelleyen Bakkalı Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement