Adana Mobilya Dekorasyon Fuarına Doğru - Son Dakika
Yerel

Adana Mobilya Dekorasyon Fuarına Doğru

Adana Mobilya Dekorasyon Fuarına Doğru

ÇUFAŞ Başkan Yardımcısı Baş: "Bölgemizin en güçlü fuarına her kurumun destek olması gerekir"

14.07.2014 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük hissedarı olduğu Çukurova Fuarcılık Anonim Şirketi (ÇUFAŞ)  Başkan Yardımcısı Şaban Baş, kentte yapılacak 8. Mobilya Dekorasyon Fuarına her kurumun destek olması gerektiğini bildirdi.

Baş, yazılı açıklamasında, 24-28 Eylül'de TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşecek fuarda klasik mobilya ile ev mobilyaları, yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, bebe, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler ve büro mobilyalarının sergileneceğini kaydetti.

Geçen yıl fuara 65 firmanın katıldığını ve 213'ü yabancı olmak üzere 42 bin 635 kişi tarafından ziyaret edildiğini, bu yılki fuara ise 100 firmanın katılımının sağlanacağını ifade eden Baş, şunları belirtti:

"Fuarlar sadece katılımcılara ve ziyaretçilere katkılar sunduğu kadar Adana'da başta oteller ve restoranlar olmak üzere diğer sektörlere de canlılık getirmektedir. Fuarlar Adanamızın içeride ve dışarıda tanıtımına da vesile olmaktadır. Yurt dışından gelecek katılımcıların ağırlanması için sivil toplum kuruluşlarına ve meslek odalarımıza da büyük görevler düşmektedir. Adana, mobilya'da iddialı bir ildir. Bölgemizin en güçlü fuarına her kurumun destek olması gerekir."

Baş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün her zaman fuarlara destek olduğunu, bu fuarda da gerekli desteği sağlayacağını belirterek, "Sözlü, Adana ekonomisinin canlanması için elinden gelen tüm çabayı sarf etmektedir. Fuarlar kenti yaptığımız Adana, artık bölgenin bu konuda yıldızı olmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Mobilya Dekorasyon Fuarına Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement