Adana'da Nehirde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Adana'da Nehirde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Adana\'da Nehirde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu

Adana'da Seyhan Nehri'nde boğularak yaşamını yitiren Soner Esen'in cesedi, uzun süren uğraşlar sonucu bu sabah sudan çıkartıldı.

05.07.2015 17:34  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da serinlemek için Seyhan Nehri'ne giren bir kişi kayboldu. Olay yerine gelen gencin annesi "Yandı içim Allah'ım bu ne" diyerek feryat etti. Baraj kapaklarının kapatılmasının ardından sualtı polisi, Esen'in cesedine, suya girdiği yerin yakınlarında ulaştı.

DAYISINA HABER VERDİLER AMA...

Edinilen bilgiye göre, Soner Esen (28) dayısıyla birlikte Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi civarındaki Seyhan Nehri eski baraj mevkisine geldi. Esen'in dayısı nehrin kenarından uzaklaşırken, Esen serinlemek için nehre girdi. Soner Esen bir süre yüzdükten sonra boğulma tehlikesi atlatıp yardım istedi. Bu arada çevredeki vatandaşlar gencin dayısına olayı haber verdi. Dayısı nehre yaklaşıncaya kadar Esen suda kayboldu.

SULAMA KANALININ SUYU KESİLDİ

Durumun bildirilmesi üzerine Su Altı Polisi Amirliği'nden dalgıç polisler olay yerine geldi. Ancak su çok akıntılı olduğu için nehre girilemedi. DSİ görevlileri aranarak nehrin ve bağlantılı olduğu sulama kanalının suyunun kesilmesi istendi.

FERYATLARI YÜREK DAĞLADI

Bu arada, Soner Esen'in annesi haberi alır almaz olay yerine geldi. Anne, nehrin kenarında gözyaşlarına boğulup, "Yandı içim Allah'ım bu ne" diye feryat etti. Annenin feryadı nehrin kenarına gelen vatandaşları da ağlattı.

CESEDİ BULUNDU

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'ndan izin alınarak baraj kapaklarının kapatılmasının ardından arama çalışmasına devam eden sualtı polisi, Esen'in cesedine, suya girdiği yerin yakınlarında ulaştı. Sualtı polisleri tarafından sudan çıkartılan Esen'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Nehirde Kaybolan Gencin Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement