Adana'nın Tenisteki Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

Adana'nın Tenisteki Gururu Oldu

Adana Atlıspor Kulübü sporcusu Tuna Kaan Ayman, Mersin'deki Akdeniz Olimpiyat Tesisleri Kortları'nda yapılan eleme turnuvalarının ardından 14 yaş grubunda tenis milli takıma seçildi.

02.06.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Atlıspor Kulübü sporcusu Tuna Kaan Ayman, Mersin'deki Akdeniz Olimpiyat Tesisleri Kortları'nda yapılan eleme turnuvalarının ardından 14 yaş grubunda tenis milli takıma seçildi.

Adana Atlıspor Kulübü Başkanı Namık Kemal Güngören, Tuna Kaan Ayman'ın milli takıma seçilmesi ile çok mutlu olduklarını belirtirken şunları söyledi:

"Çok iyi hazırlandı, çok çalışıyordu, inançlıydı, çok istiyordu ve başardı. O bizim gururumuz. Türkiye Tenis Federasyonu bu yıl 12-14-16 ve 18 yaşta milli takımı belirlemek için Mersin Akdeniz Olimpiyat Tesisleri Kortları'nda eleme usulü ile 7 gün süren bir turnuva düzenledi. Bu turnuvada her yaş grubundan 3 oyuncu milli takıma seçildi. Kulübümüzün 14 yaştaki başarılı sporcusu Tuna Ayman da bu zorlu maratonda ilk 3 içerisinde yer alarak milli takıma seçilmiştir. Tuna Kaan, kendisi gibi milli takıma seçilen aynı yaş grubundaki Ankara Tenis Kulübü'nden Umut Akkoyun ve Mersin'den Levent Evyapan ile birlikte 21 Temmuz da Çek Cumhuriyeti'nde yapılacak 14 yaş Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Tuna Kaan'ın bu başarısında önemli rol oynayan ailesi ve antrenörlerine çok teşekkür ediyorum. Adana'nın milli takıma verdiği ilk sporcu olan Tuna Kaan bizi gururlandırdı."

SEVGİ SELİ

Mersin'deki turnuvanın ardından milli takıma seçilen bir sporcu olarak Adana'ya dönen Tuna Kaan Ayman, Atlıspor Kulübü Başkanı Güngören, yöneticiler, antrenörler ve arkadaşları tarafından karşılandı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'nın Tenisteki Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement