Adana Obm'den Eğitim Semineri - Son Dakika
Yerel

Adana Obm'den Eğitim Semineri

Adana Obm\'den Eğitim Semineri

Adana Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) ile Tarımsal Kalkınma Vakfı (TAK-VA) tarafından ortak düzenlenen "Bireysel ve Kurumsal Çağdaş Yönetim Stratejileri ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi" konulu eğitim seminerinin ilk turu Pozantı Çiftehan'da...

04.12.2013 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Orman Bölge Müdürlüğü (OBM) ile Tarımsal Kalkınma Vakfı (TAK-VA) tarafından ortak düzenlenen "Bireysel ve Kurumsal Çağdaş Yönetim Stratejileri ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi" konulu eğitim seminerinin ilk turu Pozantı Çiftehan'da başladı.

Hacettepe Üniversitesinden Prof. Dr. Hikmet Timur ve Van 100. Yıl Üniversitesi'nden Yard. Doç. Dr. Bedrettin Uluat tarafından verilen eğitime başta Bölge Müdürü Abdurrahman Acer olmak üzere bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri, şube başmühendis ve mühendisleri, işletme müdürleri, işletme müdür yardımcıları, işletme şefleri ve diğer mühendisler katıldı.

Eğitimin açılış konuşmasında katılımcılara hitap eden Bölge Müdürü Acer, "İtiraf etmeliyim ki çok değerli, çok kıymetli bir orman mühendisi kadrosuyla çalışıyorum, tam bir kahramanlar ordusu, çok güzel işler ürettik, 01 Adana birinci olacak diye bir hedef koymuştuk, şu anda bunu başardık, bugün ormancılık konuşmak istemiyorum, aslında bizler çok güzel özelliklerimizi çoğu zaman unutuyoruz, 3 gün boyunca işleri unutun, bu programın tadını çıkarın, her NLP seminerinde bir yanlışımı düzelttim, inanıyorum ki sizler de buradan gittikten sonra daha güzel davranışlar sergileyeceksiniz" dedi.

Daha sonra söz alan TAK-VA Başkanı Yaşar Dostbil ise insan ilişkilerinin önemine değinerek kişiler arası iletişimin kişiye kazandırdığı farklılığı ifade etti.

Eğitimde katılımcılara, "Kurumsal İmaj", "Misyon ve Vizyon", "İnsan İlişkileri", "İletişim ve Empati", "Problem Çözme", "Motivasyon ve Liderlik" konularında bilgi verildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Obm'den Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement