Adana Optimum Avm'den Mercedes Sahibi Olma Fırsatı - Son Dakika
Yerel

Adana Optimum Avm'den Mercedes Sahibi Olma Fırsatı

Adana Optimum Avm\'den Mercedes Sahibi Olma Fırsatı

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu kez ziyaretçilerine “Mercedes C 180” otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor.

02.10.2014 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, bu kez ziyaretçilerine "Mercedes C 180" otomobil sahibi olma fırsatı sunuyor.

AVM ziyaretçilerinin her 100 TL karşılığında alacakları kupon numarasıyla katılabilecekleri kampanya, 26 Eylül 2014 - 31 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek. Optimum Outlet'in İstanbul, Ankara ve İzmir'deki diğer AVM'leriyle aynı gün başlayan kampanya ile katılımcılar, 2014 model Mercedes Benz marka C180 otomobil sahibi olma şansı yakalayacak.

"Mercedes" şansını yakalamak isteyen AVM ziyaretçilerinin her 100 TL tutarındaki alışverişlerini belgeleyen fiş ya da faturalar ile danışma birimine başvurarak ücretsiz bir üyelik sistemi olan Optimum Club kart formu doldurmaları yeterli olacak. Optimum Club üyelik kartı bulunanlar ise yeniden form doldurmadan kampanyaya katılabilecek. Katılımcılara verilecek belgede çekiliş numaraları ile kimlik bilgileri yer alacak. Aynı gün içinde yapılan 100 TL ve üzeri alışverişe bir kupon numarası verilecek. Şanslarını arttırmak isteyenler ise, farklı günlerde yapacakları aynı miktardaki alışverişlerle yeni kupon numaralarına sahip olacak.

Milli Piyango İdaresi'nin izni ve gözetimi altında yapılacak çekilişle, "hayalleri süsleyen" 2014 model Mercedes Benz marka C180 otomobil, Adana Optimum AVM ziyaretçilerden birisinin olacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adana Optimum Avm'den Mercedes Sahibi Olma Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement