Adana Osb'de Fabrikaların Toplu Açılış Töreni - Son Dakika
Güncel

Adana Osb'de Fabrikaların Toplu Açılış Töreni

Adana Valisi Mustafa Büyük, yeni tesislerin açılmasıyla Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Böglesi'nin daha da değerli hale geldiğini belirtti.

24.04.2016 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, yeni tesislerin açılmasıyla Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Böglesi'nin daha da değerli hale geldiğini belirtti.

Büyük, Samsun Makina Sanayi AS Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Tufanbeyli Termik Santrali ve fabrika açılışları nedeniyle çifte sevinç yaşadıklarını söyledi.

Yapılan açılışlarla organize sanayi bölgesinin daha da değerli hale geldiğini ifade eden Büyük, "Özel sektör yatırımlarının yanı sıra ilimizde şehir hastanesi, stadyum, müze kompleksi, adliye, eğitim ve sağlık yatırımları da devam ediyor. Ülkemizin kalkınması ve milletimizin mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Yeni tesislerimizin hayırlı olması dileklerimle emeği geçenlere teşekkür ediyorum."diye konuştu.

Samsun Makina Sanayi AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yücel ise Ortadağu, Akdeniz Havzası ve Afrika Kıtası devletlerinin gelecekte büyük alt yapı projelerinin gerçekleşeceği yerler olduğunu belirtti.

Yücel, Libya, Suriye ve Irak'ın yıkıldığını ve yarım asırda yapılan alt yapının yok edildiğini belirterek, "Bölgeye barışın gelmesiyle sadece bu ülkelerde yüzlerce milyar dolarlık alt yapı yatırımı yapılacaktır. Adana'nın bu pazarlara yakın olması yatırım yeri tercihinde önemli etken olmuştur. Samsun'da kazanılan Adana'da yatırıma dönüşmüştür." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana Osb'de Fabrikaların Toplu Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement