Adana - Patlama Kurbanı Öğretmenin Masası Karanfillerle Donatıldı - Son Dakika
Güncel

Adana - Patlama Kurbanı Öğretmenin Masası Karanfillerle Donatıldı

Adana - Patlama Kurbanı Öğretmenin Masası Karanfillerle Donatıldı

Patlama kurbanı öğretmenin masası karanfillerle donatıldı ANKARA'daki bombalı terör saldırısında, 1 yıllık eşi makinist Yılmaz Elmascan ile birlikte yaşamını yitiren rehberlik öğretmeni 25 yaşındaki Gülhan Elmascan'ın okulundaki masası, meslektaşları tarafından karanfillerle donatıldı.

13.10.2015 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Patlama kurbanı öğretmenin masası karanfillerle donatıldı

ANKARA'daki bombalı terör saldırısında, 1 yıllık eşi makinist Yılmaz Elmascan ile birlikte yaşamını yitiren rehberlik öğretmeni 25 yaşındaki Gülhan Elmascan'ın okulundaki masası, meslektaşları tarafından karanfillerle donatıldı.

DİSK, KESK, TMMOB ve Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) çağrısıyla Gülhan Elmascan'ın 2 yıldır görev yaptığı Celalettin Sayhan İlkokulu önünde toplanan yaklaşık 200 kişi, patlama kurbanlarını andı. Gülhan Elmascan'ın fotoğraflarını taşıyan aralarında CHP Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer'in de bulunduğu kalabalık, patlamanın meydana geldiği saat 10.04'te bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Hükümet ve savaş karşıtı sloganlar atan grup adına konuşan Eğitim- Sen Adana Şubesi Yöneticisi Şükran Yeşil, Gülhan Elmascan'ı unutmayacaklarını ve barış mücadelesini sürdüreceklerini söyledi. Gülhan Elmascan'ın okuldaki meslektaşları da onunla ilgili duygu ve düşüncelerini ağlayarak anlattı.

Açıklamanın ardından Gülhan Elmascan'ın okuldaki odasına giden meslektaşları, fotoğrafını koyup masasını karanfillerle donattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - Patlama Kurbanı Öğretmenin Masası Karanfillerle Donatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement