Adana - PKK Yandaşları 6 Aracı Kundakladı - Son Dakika
Güncel

Adana - PKK Yandaşları 6 Aracı Kundakladı

Adana - PKK Yandaşları 6 Aracı Kundakladı

Adana'da kent mekezinde çeşitle noktalarda korsan gösteri yapan PKK yandaşları gün boyunca, 6 araç kundakladı.

02.02.2016 05:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kent mekezinde çeşitle noktalarda korsan gösteri yapan PKK yandaşları gün boyunca, 6 araç kundakladı. Araçların kundaklanma anları güvenlik kameralarına yansıdı.

Akşam saatlerinde merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerine bağlı bir çok mahallede korsan gösteri yapan terör örgütü PKK yandaşları, seyir halinde ve park edilmiş toplam 6 aracı kundakladı. Kundaklanan bazı araçlara, olay yerine yakın noktada bulunan TOMA'lar da müdahale etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar gösterilere devam eden PKK yandaşları, polisin müdahalesi sonrasında ara sokaklara dağılırken, bazıları ise yanlarında taşıdıkları benzin ile park halindeki araçları ateşe verdi. Saat 02.00 sıralarında gösterici gruptan ayrılan yüzleri maskeli iki kişi, Bey Mahallesi'nde son model 3 aracı benzin dökerek ateşe verdi. Çevredeki vatandaşların fark etmesi üzerine, yangına müdahale edildi. Vatandaşların, hortumla söndürmeye çalıştığı araçlar, itfaiye ekibinin olay yerine gelmesiyle kısa sürede söndürüldü. Motor kısımları tamamen araçlar, kullanılamaz hale geldi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bey Mahallesi'nde gerçekleşen kundaklama olayı, bir işyerinin güvenlik kamerasına da yansıdı. Yüzleri maslekeli ve kapüşonlu iki kişi, önce araçların üzerine benzin döktü, daha sonra da çakmakla ateşe verdi. Araçların tutuşmasının ardından şüpheliler olay yerinden kaçarken, alevleri fark eden vatandaşlar, kova ve hortumla araçlarını söndürmeye çalıştı. Güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

GÖSTERİDE BİR KİŞİ YARALANDI

Merkez Seyhan İlçesi 'ne bağlı Hürriyet Mahallesi'nde PKK yandaşlarının korsan gösteri yaptığı sırada gösterici grupta bulunan 20 yaşındaki K.Ç., kimin ve nereden ateşlediği henüz bilinmeyen silahla yaralandı. Karnına isabet eden kurşunla kanlar içinde yere yığılan K.Ç., çevredekiler tarafından yakındaki özel bir hasteneye götürüldü. Buradaki ilk müdahalenin ardından ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne sevk edilen K.Ç., ameliyat edildi. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen K.Ç.'nin tedavisi devam ediyor. Polis, olayla ilgili soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana - PKK Yandaşları 6 Aracı Kundakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement