Adana Polisi Tuzağa Çekeceklerdi - Son Dakika
Güncel

Adana Polisi Tuzağa Çekeceklerdi

Polisi tuzağa çekeceklerdiADANA'da Nevruz Kutlamaları'nı bahane ederek korsan gösteri düzenleyip, müdaheleye gelen güvenlik güçlerine de molotof kokteyli ve el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı yapmayı planladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı adliyeye sevk edildi.

24.03.2017 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polisi tuzağa çekeceklerdi

ADANA'da Nevruz Kutlamaları'nı bahane ederek korsan gösteri düzenleyip, müdaheleye gelen güvenlik güçlerine de molotof kokteyli ve el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı yapmayı planladıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 zanlı adliyeye sevk edildi. Uğur K. ile Hakim B. tutuklanırken, 2 zanlı serbest bırakıldı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şubesi ekipleri, bazı grupların Nevruz bahanesi ile merkez Yüreğir ve Seyhan ilçelerinde korsan gösteri yapmayı planladıklarını belirledi. Polis, 16 Mart'ta gerçekleştirdiği operasyonla, korsan gösterileri organize edip, müdahaleye gelen güvenlik güçlerine de el yapımı patlayıcı ve molotof kokteyli ile saldırı hazırlığı yapan Uğur K., Hakim B. ile Hamdi Ç. ile kimliği açıklanmayan bir kişiyi gözaltına aldı. Zanlıların EYP hazırladıkları boş binada arama yapan polis, malzemeler ele geçirdi.

Emniyet Müdürlüğü'nde 8 gün boyunca sorgulanan 4 zanlı PKK Terör Örgütü Üyeliği suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Uğur K. ile Hakim B. tutuklanırken, Hamdi Ç. ve kimliği açıklanmayan bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana Polisi Tuzağa Çekeceklerdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Polisi Tuzağa Çekeceklerdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement