Adana Silah, Eğlence Yeri ve Kadın Karşılığı Cezaevine Sokulmuş -Fotoğraf - Son Dakika
Güncel

Adana Silah, Eğlence Yeri ve Kadın Karşılığı Cezaevine Sokulmuş -Fotoğraf

Ahmet Suphi Altındöken'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sürerken cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıktı.

13.04.2016 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Suphi Altındöken'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu sürerken cinayetle ilgili detaylar da ortaya çıktı. Katil zanlısı Gültekin Alan'ın aynı koğuşta kaldığı hükümlü Hüsamettin Bağlar ile anlaşma yaptığı, bu çerçevede Bağlar'ın eşi Gamze'nin olayda kullanılan tabancayı vücuduna gizleyerek cezaevine girdiği, infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan'ın da yardım ettiği belirtildi.

Olay günü Gültekin Alan ile Adana Büyükşehir Belediyesi eski genel sekreter vekili Ferhat Yüksel'in birlikte spora götürüldüğü, Yüksel'in önde giderek infaz koruma memurunu oyaladığı, bu sırada katil zanlısı Alan'ın aynı koridorda kapısı bulunan Ahmet Suphi ile babası Necmittin Altındöken'in koğuşuna gittiği, mazgalların altından evrak fotokopisi uzatıp seslenerek kapıya gelen Ahmet Suphi'yi ardından da arkasındaki babasına ateş ettiği belirlendi.

İNFAZ KORUMA MEMURU GAZİNOCU ÇIKTI

Silahın cezaevine sokulmasına yardımcı olan infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan'ın, cinayetten 2 gün önce de 9 Nisan'dan itibaren 6 ay süreyle ücretsiz izin aldığı anlaşıldı.

Açığa alınan Hacı Ahmet Özdoğan'ın katil zanlısı Gültekin Alan'ın Tokat'ta işlettiği gazino ve eğlence yerlerine gittiği, Adana'da da onun aracılığıyla göl kenarında bir restoran işletmeye başladığı saptandı. Yine Gültekin Alan'ın, Tokat'tan infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan'ın işlettiği mekan için kadın temin ettiği, bunların karşılığında da silahın ceza infaz kurumunda hükümlü bulunan Gültekin Alan'a teslim edilmesini sağladığı ortaya çıktı.

SORGULARI SÜRÜYOR

'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, nitelikli yağma, kasten öldürme' gibi suçlardan hükümlü Gültekin Alan'ın, aynı cezaevinde 'Silahlı çete kurmak' suçundan hükümlü olan Ahmet Tekin Baykal ile yakın ilişki içinde olduğu kaydedilirken, Ferhat Yüksel'in de katil zanlısı Gültekin Alan'ın emanet para hesabına para yatırdığı iddialarının araştırıldığı belirtildi.

Katil zanlısı Gültekin Alan ile ona yardım ettiği ileri sürülen Ahmet Tekin Baykal, Ferhat Yüksel, infaz koruma memuru Hacı Ahmet Özdoğan, hükümlü Hüsamettin Bağlar ile eşi Gamze Bağlar'ın sorgusu sürüyor.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Silah, Eğlence Yeri ve Kadın Karşılığı Cezaevine Sokulmuş -Fotoğraf - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı
    20:46 Kilisli çiftçilere 650 bin adet fide dağıtımı yapıldı

    Kilis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kilis'te tarım alanlarının kullanımını teşvik etmek amacıyla 3 bin 53 çiftçiye 650 bin adet domates, patlıcan ve biber fidesi ücretsiz olarak dağıtıldı. Dağıtım töreninde Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi hakkında bilgi veren İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, projenin amaçlarını ve bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.

  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat depreminin Yozgat'ın Yelten Köyü'nde neden olduğu hasar, depremin boyutunu gözler önüne serdi. Yozgat'a bağlı Kadışehri, Çekerek ve Aydıncık ilçelerine bağlı yaklaşık 30 köyde hasar meydana geldi. Yaralanma ve ölüm olmazken, 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar oluştu. Hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement