Adana Suriyeli Mehmed'e 10 Kurşunla Infazı - Son Dakika
Güncel

Adana Suriyeli Mehmed'e 10 Kurşunla Infazı

Adana Suriyeli Mehmed\'e 10 Kurşunla Infazı

Suriyeli Mehmed'e 10 kurşunla infazıADANA'da kayıp olarak aranan Suriyeli 31 yaşındaki Mehmed Sfuk, tabanca ile kasık bölgesinden 10 kurşunla öldürülmüş olarak bulundu.

09.11.2016 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriyeli Mehmed'e 10 kurşunla infazı

ADANA'da kayıp olarak aranan Suriyeli 31 yaşındaki Mehmed Sfuk, tabanca ile kasık bölgesinden 10 kurşunla öldürülmüş olarak bulundu. Mehmed Sfuk'un fareler tarafından yüzü kemirilmiş olan cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Merkez Yüreğir İlçesi'nde tarım işçiliği yapan Mehmed Sfuk, pazartesi günü sabah saatlerinde işe gitmek için evden çıktı, bir daha da dönmedi. Oğlunun eve dönmesine bekleyen baba Ali Sfuk, 2 gün geçmesine rağmen haber alamayınca, hayatından endişe ederek Köprübaşı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekipleri, kayıp genci ararken, öğle saatlerinde 2 genç, Yamaçlı Mahallesi'ndeki kanal kenarında erkek cesedini fark etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yüzünün yarısını farelerin kemirdiği ceset, Cankur ekipleri tarafından atık su kanalından çıkartıldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri, cesedin çevresinde metal dedektörü ile boş kovan ve mermi çekirdeğe aradı. Cesedin üzerinde ise büyük çoğunluğu kasık bölgesinde toplam 10 kurşun yarası saptandı. Yakından sıkılan kurşunlarla, vurulduktan sonra atık su kanalına atıldığı belirlenen Mehmet Sfuk'un cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Kurşunların hepsinin kasık bölgesinde olması nedeniyle namus meselesi yüzünden öldürülmüş olabileceği değerlendirilen Mehmed Sfuk'un katil ya da katillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Suriyeli Mehmed'e 10 Kurşunla Infazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement