Adana Tarım İşçisi Kadınlara Fuhuş Yaptırmışlar - Son Dakika
Güncel

Adana Tarım İşçisi Kadınlara Fuhuş Yaptırmışlar

Adana Tarım İşçisi Kadınlara Fuhuş Yaptırmışlar

Tarım işçisi kadınlara fuhuş yaptırmışlar Adana'da aracılık yaptıkları mevsimlik tarım işçisi kadınları fuhuşa sürüklediği iddia edilen 44 yaşındaki Recep E. ve 40 yaşındaki Yüksel Ş. ile ikilinin pazarladığı 17 yaşındaki kıza tecavüz ettiği öne sürülen 55 yaşındaki Nuri A., tutuklandı.

11.11.2015 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tarım işçisi kadınlara fuhuş yaptırmışlar

Adana'da aracılık yaptıkları mevsimlik tarım işçisi kadınları fuhuşa sürüklediği iddia edilen 44 yaşındaki Recep E. ve 40 yaşındaki Yüksel Ş. ile ikilinin pazarladığı 17 yaşındaki kıza tecavüz ettiği öne sürülen 55 yaşındaki Nuri A., tutuklandı.

Merkez Yüreğir İlçesi Atakent Mahallesi'nde mevsimlik tarım işçilerine 50 lira yevmiye ile aracılık yapan Recep E. ile kadın arkadaşı Yüksel Ş., iddiaya göre tarlalarda çalışmak için götürdükleri kadınlara, "50 lira için sıcakta çalışmaya değer mi? Gelin hayatınızı yaşayın" diyerek kandırıp, fuhuş yapmalarını istedi. İşçilerden bazıları teklifi kabul etmezken, kandırılan yaşları 15-17 arasında değişen kızların da aralarında bulunduğu 6 kadın, Yüksel Ş.'nin evinde fuhuş yapmaya başladı.

KÜÇÜKLERİ DE ZORLAMIŞLAR

Yaklaşık 6 ay boyunca 'tarlaya gidiyoruz' diyerek evlerinden aldıkları kadınlara fuhuş yaptıran Recep E. ile Yüksel Ş. vazgeçmek isteyenleri de "Ailenize yaptıklarınızı anlatırız" diyerek tehdit etti. 15 yaşındaki bir kızın, "Ben bakireyim, yapamam" demesi üzerine ters ilişkiye zorlandığı belirtilirken, para karşılığında müşteri bulan ikili 55 yaşındaki Nuri A.'ya da 17 yaşındaki bir kızı pazarladı. Eve gelen Nuri A. birlikte olmak için genç kızla odaya girdi. Ancak genç kız, Nuri A. ile ilişkiye girmek istemedi. İddiaya göre buna öfkelenen Nuri A., kızı döverek zorla ilişkiye girdi.

TUTUKLANDILAR

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis, Yüksel Ş.'nin evini takibe aldı. Teknik ve fiziki takip sonucu baskın yapan polis, Yüksel Ş., Recep E. ile eve gelen kadınları gözaltına aldı. İfadeleri alınan kadınlar, 6 aydır Yüksel Ş.'nin evinde fuhuş yaptıklarını, tehdit edildiklerini ileri sürürken adı açıklanmayan genç kız da müşterilerden Nuri A.'nin kendine tecavüz ettiğini ileri sürdü. Nuri A. da gözaltına alındı ancak iddiaları kabul etmedi. Kadınlar ifadelerinin ardından serbest bırakılırken Yüksel Ş., Recep E. ile Nuri A. tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Tarım İşçisi Kadınlara Fuhuş Yaptırmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement