Adana Ticaret Odası'nın Kalitesi Tescillendi - Son Dakika
Ekonomi

Adana Ticaret Odası'nın Kalitesi Tescillendi

Adana Ticaret Odası\'nın Kalitesi Tescillendi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, 2006 yılında “Akredite Oda” olarak ilan edilen ve son olarak 2013 yılında bu belgesini yenileyen Adana Ticaret Odası, bağımsız kuruluşlar tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan son denetimlerde aldığı puanla TOBB Akreditasyon Kurulu’nca, yeniden, “Akreditasyon Standardı kriterlerini mükemmel seviyede yerine getiren Oda” ilan edilerek kalitesi tescillendi.

04.02.2016 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, 2006 yılında "Akredite Oda" olarak ilan edilen ve son olarak 2013 yılında bu belgesini yenileyen Adana Ticaret Odası, bağımsız kuruluşlar tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan son denetimlerde aldığı puanla TOBB Akreditasyon Kurulu'nca, yeniden, "Akreditasyon Standardı kriterlerini mükemmel seviyede yerine getiren Oda" ilan edilerek kalitesi tescillendi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, konuyla ilgili açıklamasında, Adana Ticaret Odası'nın bağımsız kuruluşlar tarafından yürütülen denetimler sonucunda, "Mükemmel Oda" kategorisi sayılan 5 yıldız almasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Menevşe, "2006 yılından bu yana Akredite Oda Belgesi sahibi olan Odamızın, TOBB Akreditasyon Kurulu ve Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan son denetimler sonucunda da, -Akreditasyon kriterlerini sağladığı ve muhafaza ettiği, akreditasyon belgesinin uzatılması için tüm koşullara sahip olduğu, verdiği hizmet kalitesinin A Kategorisinde (Mükemmel) olarak sürdürüldüğünün- tescil edilerek, Akreditasyon Belgesi'nin üç yıl süre ile yenilenmesiyle hizmet kalitemiz bir kez daha tescillenmiş bulunmaktadır" dedi.

ATO Başkanı Menevşe sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu doğrultuda, 2006 yılından beri Akredite Oda olarak üyelerimize 5 yıldızlı hizmet anlayışını sürdüren Odamız, tüm yönetim ve idari kadrosu ile birlikte A seviyede (Mükemmel) almış olduğu Akreditasyon Belgesini ve hizmetlerini her geçen gün bir adım ileriye taşıyarak devam ettirecektir. Adana Ticaret Odası olarak bu yöndeki hedeflerimize ulaşabilmekten dolayı mutluyuz, gururluyuz. Bu başarının yakalanmasında emeği geçen yönetim kurulu ve meclis üyelerimizin yanı sıra, tüm Oda personelimize şükranlarımı sunuyorum." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Adana Ticaret Odası'nın Kalitesi Tescillendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement