Adana Toros Byz Spor Emin Adımlarla İlerliyor - Son Dakika
Spor

Adana Toros Byz Spor Emin Adımlarla İlerliyor

Adana Toros Byz Spor Emin Adımlarla İlerliyor

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nda liderliğini devam ettiren Adana Toros Byz Spor ligin 19. haftasında da deplasmanda karşılaştığı play off mücadelesi yapan grubun güçlü takımlarından Tofaş Spor’u 3-0 yenerek, puanını 52’ye çıkartıp liderliğini devam ettirdi.

07.02.2016 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu'nda liderliğini devam ettiren Adana Toros Byz Spor ligin 19. haftasında da deplasmanda karşılaştığı play off mücadelesi yapan grubun güçlü takımlarından Tofaş Spor'u 3-0 yenerek, puanını 52'ye çıkartıp liderliğini devam ettirdi.

Bursa Çekirge Spor Salonu'nda oynanan maça iyi başlayan Adana Toros Byz Spor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmanın 1. setini 25-12, 2. setini 28-26, 3. setini 25-14 maçı da 3-0 alarak sahadan galip ayrıldı.

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hasan Özkan yaptığı açıklamada, Adana Toros Byz Spor olarak hedeflerinin 1.Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, "Bugün deplasmanda grubun güçlü takımlarından Tofaş Spor'u yenerek çıkışımızı ve liderliğimizi devam ettirdik. Yönetim olarak, takım olarak kenetlendik. Bu yolda tünelin sonunu göreceğimize inanıyorum. Kendimizden eminiz. Amacımız Adanamızı yeni sezonda 1.Lig'de temsil etmek. Yönetim ve takım olarak teknik kadromuzla birlikte çok çalışarak bunu başaracağız. Aldıkları galibiyetten ve gösterdikleri mücadeleden dolayı teknik kadromuzu ve sporcularımızı tebrik ediyorum. Haftaya kendi sahamızda oynayacağımız Isparta Sportif Gençlik Sporu da yenerek seriyi devam ettirmek istiyoruz. Bu mücadelede böyle bir takım oluşturarak bizleri bir araya getiren Başkan Ertuğrul Doğaner'e, yönetim kurulumuza ve sporseverlere teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adana Toros Byz Spor Emin Adımlarla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement