Tuvalet İçin İzin İstediler, Tüpleri Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Tuvalet İçin İzin İstediler, Tüpleri Çaldılar

Tuvalet İçin İzin İstediler, Tüpleri Çaldılar

Adana'da iş yerinin tuvaletini kullanmak için izin isteyen 2 çocuk, 4 piknik tüpünü çaldı. Güvenlik kamerasına yakalanan çocukların suç kaydı olduğu anlaşıldı.

27.04.2015 11:24  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Seyhan İlçesi'nin Sarıyakup Mahallesi'nde ayakkabı mağazası işleten S.B.'nin dükkanına gelen 13-14 yaşları arasındaki 2 çocuk, tuvaleti kullanmak için izin istedi.

TÜPLERİNİN ÇALINDIĞINI ERTESİ GÜN FARK ETTİ

İş yerinin arka kısmındaki tuvalet ve mutfağın yer aldığı bölüme geçen çocuklar bir süre sonra dışarı çıktı. Çocukların gittiğini fark etmeyen S.B., ertesi gün tuvalete girdiğinde kapının arkasında duran 4 piknik tüpünün yerinde olmadığını gördü.

HIRSIZLAR, GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT EDİLDİ

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen S.B., tüplerin tuvaleti kullanmak için izin isteyen çocuklar tarafından çalındığını gördü. S.B.'nin şikayeti üzerine çalışma başlatan Hırsızlık Bürosu ekipleri, çocukların 13 yaşındaki B.A. ile 14 yaşındaki H.S. olduğunu belirledi. Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince, haklarında bir çok kez işlem yapıldığı belirlenen B.A. ile H.B., yakalandı. Adliyeye sevk edilen çocuklar, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tuvalet İçin İzin İstediler, Tüpleri Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement