Adana Valisi Büyük'ten Adana Demirspor'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi Büyük'ten Adana Demirspor'a Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u ziyaret etti.

06.05.2015 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'u ziyaret etti.

Vali Büyük, Aytaç Durak Tesisleri'nde 32. haftada Osmanlıspor ile karşılaşacak Adana Demirsporlu futbolcular ve teknik heyeti antrenman sırasında ziyaret etti. Oyuncular ve teknik heyetle bir süre sohbet eden Vali Büyük, oyunculara baklava ikram etti.

Takımı çok başarılı bulduğunu anlatan Vali Büyük, "İnşallah bu başarı devam edecek. Her şeyimizle takımın yanında olacağız bunu belirtmek isterim. Tüm şehir birlik ve beraberlik içinde bütünleşti. Bu da şehirde önemli bir heyecan oluşturdu. Gençlerimize, hocalarımıza güveniyoruz. Ben ümitliyim, inşallah gelecek sene Süper Lig'de takımımızla devam edeceğiz" diye konuştu.

Teknik direktör Karaman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Osmanlıspor deplasmanına kazanmak için gideceklerini söyledi.

Takım olarak maça eksiksiz olarak hazırlandıklarını ifade eden Karaman, "Biz deplasmana, saha içindeki oyuncular kadar, bir yumak insan gideceğiz ama milyonlarca Adanalının yüreğini götüreceğiz, onlar için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından futbolcular ve teknik heyet Vali Büyük ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Valisi Büyük'ten Adana Demirspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement