Adana Valisi Büyük'ten Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Adana Valisi Büyük'ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Adana Valisi Büyük\'ten Şehit Ailelerine Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, Ceyhan ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti.

09.07.2015 19:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, Ceyhan ilçesinde şehit ailelerini ziyaret etti.

Vali Mustafa Büyük, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu şehit olan jandarma er Şahabettin Atak'ın Belediye Evleri Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Büyük, şehide Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı dileyerek, "Devletimiz kendisine hizmet edenlerin sonuna kadar yanında yer alır. Bunlar da şehidimiz ve ailesi bu manada örnek bir duruş sergiliyor. Sabır ve başsağlığı diliyoruz" dedi.

Baba Süleyman Atak ise ziyaretten dolayı Vali Büyük'e teşekkür ederek, "Vatan sağ olsun" dedi.

Vali Büyük, daha sonra 20 Mart 2014'de Niğde'de silahlı saldırı sonucu şehit olan polis Adem Çoban'ın Dokuztekne Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Ceyhan Müftüsü Nazmi Söğüt tarafından yapılan duanın ardından Vali Büyük, şehidin babası Mevlüt ve annesi Zeynep Çoban'a başsağlığı diledi.

Büyük, burada yaptığı konuşmasında, vatan uğruna şehit olan Adem Çoban'ın ailesine her zaman destek olacaklarının altını çizdi.

Çoban ailesine her türlü yardımın yapıldığını, şehidin anne babasına ev yaptırdıklarını dile getiren Büyük, şöyle konuştu:

"Şehidimizin eşi ve çocuklarına maddi manevi her konuda desteklerimiz sürmektedir. Anne ve babasının ev ihtiyacı ortaya çıkınca yine herkesin katkısıyla yeni bir ev yapılmış oldu. Onlar için de elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Vatan uğruna şehit olanlar bizim gururumuzdur. Aileye Allah sabırlar versin."

Baba Mevlüt Çoban ise ziyaretten ve desteklerinden dolayı Vali Büyük'e teşekkür etti.

Vali Büyük, daha sonra şehit yakınlarının çocuklarına oyuncak dağıttı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adana Valisi Büyük'ten Şehit Ailelerine Ziyaret - Son Dakika


Advertisement