Adana ve Mersin'de Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

Adana ve Mersin'de Uyuşturucu Operasyonları

Görüntü Dökümü : Polisin iş yerine girmeye çalışması Bir polisin iş yerinin duvarından tırmanması İş yerinde arama yapılması Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silahlar Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin adli tıp birimine getirilmesi Adana ve Mersin'de uyuşturucu operasyonları İki ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı Uyuşturucu satıldığı belirlenen iş yerinde güvenlik kamerası sistemi bulundu Adana ve Mersin'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 11 zanlıdan 8'i tutuklandı.

30.01.2016 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Polisin iş yerine girmeye çalışması

Bir polisin iş yerinin duvarından tırmanması

İş yerinde arama yapılması

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve silahlar

Operasyonlarda yakalanan şüphelilerin adli tıp birimine getirilmesi Adana ve Mersin'de uyuşturucu operasyonları

İki ilde düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı

Uyuşturucu satıldığı belirlenen iş yerinde güvenlik kamerası sistemi bulundu

Adana ve Mersin'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 11 zanlıdan 8'i tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Sucuzade Mahallesi'ndeki çay ocağında uyuşturucu satışı yapıldığı istihbaratı üzerine harekete geçti.

Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, kilitli kapıyı koçbaşıyla kırarak iş yerine girdi. Çay ocağının arka kapısından kaçmaya çalışan A.U, E.Y, S.B. ve S.S, ekipler tarafından yakalandı.

İş yerinde yapılan aramada 38 paket kokain, 78 paket esrar ve 2 bin 100 lira ile ruhsatsız 3 pompalı tüfek ile çevreyi gözetlemekte kullanılan, sokağı farklı açılardan gösteren güvenlik kamerası sistemi bulundu.

Aracın LPG tankında esrar ele geçirildi

Baklalı Mahallesi'nde C.Ş'nin kullandığı otomobili durduran ekipler, aracın LPG tankında 7 kilo 600 gram esrar ele geçirdi. Dağlıoğlu Mahallesi'nde ise M.E. idaresindeki otomobilde arama yapan ekipler, bagajda 20 kilo 390 gram esrar ve ruhsatsız pompalı tüfek buldu. Sürücüler gözaltına alındı.

Yenibey Mahallesi'nde de durumundan şüphelenilen N.S'nin üzerinde yapılan aramada 4 paket eroin bulundu.

Mersin'de ise bazı adreslere operasyon düzenleyen ekipler, uyuşturucu ticareti yaptıkları ileri sürülen C.Ç, K.A, M.İ. ile Y.G'yi gözaltına aldı.

Operasyonların yapıldığı iki ilde işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan 11 şüpheliden 8'i tutuklandı, S.B, S.S. ve Y.G. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana ve Mersin\'de Uyuşturucu Operasyonları
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana ve Mersin'de Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement