Adana'ya Şehit Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Adana'ya Şehit Ateş Düştü

Adana\'ya Şehit Ateş Düştü

Siirt'te PKK'lıların yola döşediği bombanın askeri aracın geçişi sırasında patlatılmasıyla şehit olan 8 askerden Uzman Çavuş 38 yaşındaki Ferdi Gerekli'nin Adana'nın Ceyhan İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü.

19.08.2015 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te PKK'lıların yola döşediği bombanın askeri aracın geçişi sırasında patlatılmasıyla şehit olan 8 askerden Uzman Çavuş 38 yaşındaki Ferdi Gerekli'nin Adana'nın Ceyhan İlçesi'ndeki baba ocağına ateş düştü. Hatay'ın Belen İlçesi'ndeki akrabalarının yanında olan şehidin anne ve babasıyla Ceyhan'daki kardeşlerine acı haberi komutanlar verdi. Şehit Ferdi Gerekli'nin Ceyhan İlçesi'nin İstiklal Mahallesi'ndeki kuaför ağabeyi Kadir ile kız kardeşi Nazan'a şehit haberini Garnizon Komutanı Binbaşı Murat Kütükçü ile Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı Ayhan Evli verdi. Ağabeyi Kadir Gerekli acı haberi alınca göz yaşlarına boğuldu. Şehidin kız kardeşi Nazan Gerekli ise sinir krizi geçirip bayıldı. Nazan Gerekli'ye ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı.

Şehidin babası Adnan ile annesi Aysel Gerekli'nin ise Hatay'ın Belen İlçesi'ndeki bir akrabalarının yanında olduğu ve acı haberi orada aldığı belirtildi. Adnan ve Aysel Gerekli'nin 4 çocuğundan biri olan evli ve 1 çocuk babası şehit uzman çavuş Ferdi Gerekli'nin 2000 yılında Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katıldığı ve 6 yıldır da Siirt'te görev yaptığı bildirildi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'ya Şehit Ateş Düştü - Son Dakika


Advertisement