Adana'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Adana'ya Şehit Ateşi Düştü

Adana\'ya Şehit Ateşi Düştü

Adana'ya şehit ateşi düştüHakkari'nin Çukurca İlçesi'nde şehit olan piyade uzman çavuş 24 yaşındaki Murat Demirci'nin Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

03.09.2016 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'ya şehit ateşi düştü

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde şehit olan piyade uzman çavuş 24 yaşındaki Murat Demirci'nin Adana'daki baba ocağına ateş düştü.

Merkez Sarıçam İlçesi'nin Yeşiltepe Mahallesi'nde oturan Emine ve Cumali Demirci çifti haberi bir düğün için gittikleri Hatay'da aldı. Şehit Murat Demirci'nin yakınları ve komşuları eve akın etti. Şehit evine Türk bayrağı asılırken, şehidin yakınları, Murat'ım bayrakların asılıyor diyerek gözyaşı döktü.

Emine ve Cumali Demirci çifti 4 çocuklarından uzman çavuş Murat'ın şehit olduğu haberini alıp Adana'da kirada oturdukları eve geldiklerinde askeri yetkililer ile yakınları ve komşuları tarafından karşılandı. Baba Cumali ile anne Emine Demirci gözyaşlarına boğuldu. Şehidin annesi Döndü Demirci'nin yıllar önce öldüğü ve babasının ikinci evliliği yapmasından sonra onu Emine Demirci'nin büyüttüğü belirtildi.

Bekar olan şehit uzman çavuş Murat Demirci'nin kardeşlerinden Veli Demirci'nin, İzmir Seferihisar'da askerliğini yaptığı kaydedildi.

Şehit uzman çavuş Murat Demirci, yarın Adana'da düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement