Zeybekci, Kumaş Tasarım Yarışmasının Ödül Törenine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Zeybekci, Kumaş Tasarım Yarışmasının Ödül Törenine Katıldı

Zeybekci, Kumaş Tasarım Yarışmasının Ödül Törenine Katıldı

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliğinin 3. sünü düzenlediği Dokuma Kumaş Tasarım Yarışmasının ödül törenine katıldı.

27.12.2014 01:27  Güncelleme: 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği tarafından 3'üncüsü düzenlenen Dokuma Kumaş Tasarım Yarışması'nın ödül törenine katıldı. Kumaş tasarımı alanında ilerlemek isteyen genç yeteneklerin sektöre kazandırılmasının ön planda tutulduğu yarışmada, Öğrenci ve Genel kategorilerinde yarışan tasarımcılardan birinciye 10 bin TL, ikinciye 7 bin TL ve üçüncüye 4 bin TL ödül verilirken, öğrenci kategorisi kazananlarına yurtdışında eğitim imkanı sağlandı.

YARIŞMADA DERECEYE GİRENLER

Öğrenci kategorisinde Çukurova Üniversitesi'nden Hacer Durmaz birinci, Çukurova Üniversitesi'nden Hale Yılmaz ikinci ve Marmara Üniversitesi'nden Büşra Balota'nın üçüncü olarak dereceye girdiği yarışmada genel kategoride ise Seher Süleymanoğlu birinci, Şenay Aslan ikinci, Hulusi Buluş ise üçüncü oldu. Ayrıca finale kalan tüm tasarımcılar, Uluslararası Paris Premiere Vision Tekstil Fuarı'na ziyaret etme imkanı verilerek ödüllendirildi.

Tasarımcıların giysi, koltuk, minder gibi ürünlerle vücut bulduğu kumaşlar, Özge Ulusoy'un da aralarında bulunduğu Irmak Atuk, Elif Ece Uzun, Tuğba Karaca gibi profesyonel mankenler tarafından Uğurkan Erez koreografisi ile podyumda sergiledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zeybekci, Kumaş Tasarım Yarışmasının Ödül Törenine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement