Adanalı Emrah'ın Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Spor

Adanalı Emrah'ın Hayali Gerçek Oldu

Adanalı Emrah\'ın Hayali Gerçek Oldu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kendisine Bakanlık İletişim Merkezi üzerinden ulaşarak Slaven Bilic ve Beşiktaşlı futbolcuların imzasının bulunduğu Beşiktaş formasını isteyen Adanalı spastik engelli Emrah Çevik’in en büyük hayalini gerçekleştirdi.

14.09.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, kendisine Bakanlık İletişim Merkezi üzerinden ulaşarak Slaven Bilic ve Beşiktaşlı futbolcuların imzasının bulunduğu Beşiktaş formasını isteyen Adanalı spastik engelli Emrah Çevik'in en büyük hayalini gerçekleştirdi.

Emrah Çevik, en büyük hayalinin imzalı Beşiktaş forması olduğunu belirterek, "Ben spastik bir engelliyim. Sizden Beşiktaş'ın imzalı yeni sezon formasını ve özellikle Slaven Bilic'in formaya imza atmasını istiyorum" ifadesiyle isteğini Bakan Çağatay Kılıç'a ulaştırdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Beşiktaş Kulübü yetkilileri ile konuya ilişkin iletişime geçmesinin ardından, kulüp yetkilileri Beşiktaş'ın yeni sezon formasını Teknik Direktör Slaven Bilic ve tüm futbolculara imzalattı. İmzalı forma daha sonra Emrah Çevik'e gönderildi.

"HAYATA DAHA GÜZEL VE ANLAMLI BAKABİLİYORUM"

Formasına kavuşan Emrah Çevik de Bakan Çağatay Kılıç'a imzalı Beşiktaş formasını üzerine giymiş şekilde çekilen bir fotoğrafla teşekkür etti. Fotoğrafının altına duygu ve düşüncelerini belirten bir not da ekleyen Çevik, duygularını Bakan Çağatay Kılıç'a şöyle anlattı:

"Sayın Bakanım, talebimi ilettiğimde bana aynı gün dönüş yapacağınızı ve böylesine önemseneceğimi hiç tahmin etmezdim. Gençlere verdiğiniz değeri ve önemi çok iyi görebiliyorum. Hayalim olan imzalı Beşiktaş formasını bana gönderdiğiniz için şahsınıza, Bakanlık İletişim Merkezindeki ekibinize, Beşiktaş Kulübü'ne ve Beşiktaşlı futbolculara ne kadar teşekkür etsem azdır. Gönülden desteklediğim takımımın imzalı formasını göndererek beni çok mutlu ettiniz. Hayallerim gerçek oldu. Sizler başımızda olduğunuz sürece hayata daha güzel ve anlamlı bakabiliyorum."

"SPORUN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜYLE HER SORUNU AŞABİLİRİZ"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise sporun birleştirici gücüyle her sorunun aşılabileceğini vurgulayarak, " Türkiye'nin neresinde olursa olsun, fiziki, maddi durumu ne durumda olursa olsun ülkemizin 780 bin kilometrekaresinde 77 milyon vatandaşımızda bir olarak yolumuza devam edeceğiz. İster Adana'dan spastik engelli Emrah kardeşimiz, ister Muş'tan, İzmir'den, Sinop'tan diğer gençlerimiz, çocuklarımız olsun. Biz, vatandaşlarımızla sporun sevgi, hoşgörü, barış ve kardeşlik temelinde bir arada olacağız. Emrah kardeşimizin en büyük hayalinin gerçeğe dönüşmesinde büyük hassasiyet gösteren Beşiktaş Kulübü'ne de teşekkür ediyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanalı Emrah'ın Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement