Adanalı Hayranlarından Tazeoğlu'na Sevgi Seli - Son Dakika
Yerel

Adanalı Hayranlarından Tazeoğlu'na Sevgi Seli

Adanalı Hayranlarından Tazeoğlu\'na Sevgi Seli

Ünlü yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, "Bazı aşklar aşka ihanettir" dediği "Bukre" adlı son kitabını Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde imzaladı.

04.11.2013 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü yazar ve şair Kahraman Tazeoğlu, "Bazı aşklar aşka ihanettir" dediği "Bukre" adlı son kitabını Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde imzaladı.

Yüzlerce kişinin uzun kuyruklar oluşturduğu imza gününde Adanalı kitapseverlerin yoğun ilgisine teşekkür eden Kahraman Tazeoğlu, "Bir yazar için en büyük mutluluk budur" dedi.

Son kitabı Bukre, "en çok satanlar" listesinde ilk sıralarda yer alan Tazeoğlu'nun hayranları, ünlü yazar gelmeden yaklaşık bir saat önce Ada Kitap & Müzik Mağazası önünde heyecanla beklemeye başladılar. 3-4 sıralık uzun kuyruklar oluşturan Tazeoğlu okurları, her kitabını merakla bekledikleri ünlü yazarı alkış yağmurlarıyla karşıladılar.

Yaklaşık 4 saat süreyle kitabını imzalayan Kahraman Tazeoğlu, hayranlarıyla sohbetler de etti. Kitapseverlerin fotoğraf çektirmek ya da fotoğrafını çekmek için cep telefonlarının kameralarından faydalandığı Tazeoğlu, hiçbir hayranını kırmadı.

"Seni İçimden Terk Ediyorum", "Ölü Bir Kentin Morg Alfabesi", "Mavi Ada Mektupları", "Tutsak Mektuplar", "Araz", "Susacak Var", "Mavi Ev", "Beni Susarken Bölme", "Başka", "Eyvallah", "Kayıp Yüzyılın Prensesi", "Bambaşka", "Söz" ve "Kıyısızlar" adlı kitaplarıyla milyonları peşinden sürükleyen Kahraman Tazeoğlu'nun sevenleri, saatlerce kuyrukta bekleme pahasına da olsa kitaplarını imzalattılar. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalı Hayranlarından Tazeoğlu'na Sevgi Seli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement