Adanalılar Mehmet Erdem ile Kubbeli Han'da Buluşuyor - Son Dakika
Yerel

Adanalılar Mehmet Erdem ile Kubbeli Han'da Buluşuyor

Adanalılar Mehmet Erdem ile Kubbeli Han\'da Buluşuyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Kubbeli Han Ramazan Şenlikleri’nde ünlü şarkıcı Mehmet Erdem 18 Haziran Cumartesi akşamı konser verecek.

17.06.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Kubbeli Han Ramazan Şenlikleri'nde ünlü şarkıcı Mehmet Erdem 18 Haziran Cumartesi akşamı konser verecek. "Hakim Bey" şarkısıyla hafızalarda iz bırakan Mehmet Erdem, ücretsiz konserde en sevilen şarkılarını Adanalı hayranları için seslendirecek.

Sabancı Merkez Camii yanında oluşturulan Kubbeli Han, birbirinden renkli etkinliklerle geleneksel Ramazan kültürünü yaşatırken, ücretsiz konserlerle ünlü sanatçıları Adanalı sevenleriyle buluşturmayı sürdürüyor. Osman Öztunç ve Mustafa Yıldızdoğan konserleriyle binlerce vatandaşın bir araya geldiği Kubbeli Han'da 18 Haziran Cumartesi akşamı saat 22.00'da Mehmet Erdem fırtınası esecek. "Hakim Bey" şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Mehmet Erdem, Kubbeli Han'daki ücretsiz konserde Adanalılara müzik ziyafeti sunacak. Müzik kariyerine "Herkes Aynı Hayatta", "Hiç Konuşmadan" ve "Hepsi Benim Yüzümden" albümlerini sığdıran Mehmet Erdem, sürpriz düetler ve cover şarkılarla unutulmak bir gece yaşatacak.

GELENEKSEL RAMAZAN KÜLTÜRÜ YAŞATILIYOR

30 bin metrekarelik yeşil alanda kıl çadırlardan oluşturulan Kubbeli Han, 150 dükkanlık çarşısı, lunaparkı, konser alanı ve yiyecek meydanıyla Ramazan ayında Adanalılara eşsiz bir atmosfer sunuyor. Kubbeli Han'da geleneksel Ramazan kültürünü yansıtan tasavvuf müziği dinletileri, meddah, orta oyunu, doğaçlama tiyatro, kukla ve gölge oyunu etkinlikleri 7'den 70'e kent halkından büyük ilgi görüyor. Kubbeli Han'a aile olarak gelen Adanalılar, etkinlikleri izleyip, yöresel lezzetler ve hediyelik eşyaların satıldığı dükkanlardan alışveriş yaparak, hoşça vakit geçiriyor. Vatandaşlar, oluşturan stantlarda da çocuklarıyla birlikte Osmanlı kıyafetleri giyip, hatıra fotoğrafları çektirmenin keyfini de sürüyor. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalılar Mehmet Erdem ile Kubbeli Han'da Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement