Adanalılar Taşköprü'de Kitap Okumanın Keyfini Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Adanalılar Taşköprü'de Kitap Okumanın Keyfini Çıkardı

Adanalılar Taşköprü\'de Kitap Okumanın Keyfini Çıkardı

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Adana İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliklerine, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Rönesans Eğitim Vakfı aracılığıyla destek verdi.

02.04.2015 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Adana İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliklerine, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Rönesans Eğitim Vakfı aracılığıyla destek verdi.

Kütüphaneler Haftası'nda İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen kitap okuma etkinliklerine, Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Rönesans Eğitim Vakfı kanalıyla destek verdi. Hem AVM'de hem de tarihi Taşköprü üzerinde açık havada gerçekleştirilen etkinlikte, kitaplar Optimum tarafından temin edildi. Adana Valiliği, etkinliklere olan desteği kapsamında Optimum Outlet yöneticilerine teşekkür belgesi verdi.

Türkiye genelinde bu yıl 51'incisi kutlanan Kütüphaneler Haftası'nda, Adana Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne bağlı İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü bir dizi okuma etkinliği düzenledi. Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde ve tarihi Taşköprü üzerinde düzenlenen kitap okuma etkinliklerinde okunan kitaplar, Rönesans Eğitim Vakfı aracılığıyla Optimum Outlet tarafından kitapseverlere dağıtıldı.

"HAYAT BOYU KÜTÜPHANELER"

İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve "Hayat Boyu Kütüphaneler" sloganı ile Optimum'da düzenlenen etkinlikte kitap okumanın önemi vurgulandı. AVM içerisinde kitaplarla ilgili yazılmış özlü sözlerin de sergilendiği etkinlikler kapsamında, oturma noktalarına ziyaretçilerin okuması için kitaplar da bırakıldı. Ayrıca kitap dostu öğrencilere 100 Temel Eser dizisinde yer alan kitaplar hediye edildi.

Her yıl 31 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası'nda tarihi Taşköprü üzerinde yapılan ve büyük bir katılımın gerçekleştiği okuma etkinliğinin kitapları yine Optimum tarafından temin edildi. Taşköprü üzerinde düzenlenen, halka açık okuma etkinliğine Adana Valisi Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabri Tari ve çok sayıda kitapsever katıldı. Etkinliğe katılanlar, Taşköprü üzerinde bir saat boyunca kitap okuyarak, kitap sevgisi ve okuma alışkanlığı aşılamak için farkındalık yaratmayı amaçladı.

Kitapseverler aynı zamanda, Çukurova'ya asırlardır bereket taşıyan Seyhan Nehri'nin büyüleyici maviliğinin üstünde, 2 bin yıllık tarihe sahip Taşköprü'de, pırıl pırıl güneşli havada kitap okumanın keyfini çıkarttı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanalılar Taşköprü'de Kitap Okumanın Keyfini Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement