Adanalılar, Türktraktör'ün  İş Makineleriyle Tanışıyor - Son Dakika
Güncel

Adanalılar, Türktraktör'ün  İş Makineleriyle Tanışıyor

Adanalılar, Türktraktör\'ün  İş Makineleriyle Tanışıyor

TürkTraktör, CASE ve New Holland marka iş makinelerini Adana Tarım Fuarı'nda görücüye çıkardı.

19.11.2014 14:04  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TürkTraktör, 23 Kasım 2014 tarihine kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak olan Adana Tarım Fuarı'nda CASE ve New Holland marka iş makinelerini fuar ziyaretçileriyle buluşturuyor. TürkTraktör, 120 yıla yakın geçmişe sahip New Holland ile 172 yıllık geçmişiyle sektörün deneyimli markası CASE'in üretkenliğe, yakıt verimliliğine, bakım kolaylığına ve operatör konforuna odaklanan modellerini tanıtıyor.

TürkTraktör İş Makineleri Direktörü Serhad Taşkınmeriç konuyla ilgili açıklamasında; "Bildiğiniz gibi TürkTraktör olarak yakın bir zaman önce, New Holland ve CASE markalarımızla, iş makineleri sektöründe de varlığımızı göstermeye başladık. Bu nedenle Adanalılara bu alanda ürünlerimizi tanıtıyor olmaktan dolayı büyük heyecan duyuyoruz. New Holland ve CASE'in bu sektördeki köklü geçmişini, kendi deneyimimizle bir araya getiriyoruz ve tarım alanında da kullanıma sahip olan makinelerimizle farklı müşterilerin farklı ihtiyaçlarına çözümler sunuyoruz" dedi.

Her iki marka da sundukları geniş ürün gamıyla sektördeki birçok farklı ihtiyaca karşılık veriyor. Ürün gamları paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, kazıcı yükleyici, mini ekskavatör, nokta dönüşlü mini yükleyici, teleskopik yükleyici ve kompakt yükleyiciden oluşuyor.

Fuarda sergilenen New Holland B115B, 110 bg'lik gücüyle pazardaki en güçlü kazıcı yükleyici olma özelliği taşırken, Üst düzey güce sahip bu makine aynı zamanda değişken debili pistonlu pompa sistemi sayesinde, yakıt tüketimi konusunda da oldukça iddialı.

Diğer tanıtılan ürünler arasında 17 metre bom uzunluğuna ve sınıfının en üst değeri olan 4.5 ton kaldırma kapasitesine sahip CASE TX170-45 teleskopik yükleyici; sırasıyla 3.5, 4 ve 5 ton çalışma ağırlıklarına sahip New Holland E35B, CASE CX39B ve New Holland E50B sıfır kuyruk dönüş özellikli mini ekskavatörler; 680 kg'dan 1135 kg'a uzanan nominal çalışma kapasitelerine sahip farklı modellerde Case ve New Holland nokta dönüşlü mini yükleyiciler ve CASE 580ST ön tekeri küçük kazıcı yükleyici yer alıyor.

1957 yılında ilk fabrika üretimi kazıcı yükleyiciyi üreten CASE, 750 bininci adede doğru hızla ilerliyor. Günümüzde dünyadaki birçok kazıcı yükleyicide standart olarak talep edilen uzar bom teknolojisinin yaratıcısı olan CASE'in, bugüne kadar sektörde birçok inovasyonun altında imzası bulunuyor. İtalya, Japonya ve Amerika'da üretimi yapılan ürünlerin çoğunluğunda grup şirketlerinden olan Fiat Power Train'in ürettiği son nesil verimli motorlar kullanılıyor. Fiat Power Train, yılda 3 milyon adede yakın motor üreterek bu alanda dünyanın en ileri gelen üreticilerinden biri konumunda bulunuyor ve bu gücünü Case & New Holland iş makinelerine aktarıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adanalılar, Türktraktör'ün  İş Makineleriyle Tanışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement