Adanaspor, 3 Puanla Rahat Bir Nefes Almak İstiyor - Son Dakika
Spor

Adanaspor, 3 Puanla Rahat Bir Nefes Almak İstiyor

Adanaspor, 3 Puanla Rahat Bir Nefes Almak İstiyor

PTT 1. Lig’de pazar günü Denizlispor’u ağırlayacak olan Adanaspor’un teknik sorumlusu Eyüp Arın, karşılaşmadan çıkartacakları 3 puanla rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

31.03.2015 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de pazar günü Denizlispor'u ağırlayacak olan Adanaspor'un teknik sorumlusu Eyüp Arın, karşılaşmadan çıkartacakları 3 puanla rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Turuncu-beyazlı takım, Denizlispor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi Başkan Bayram Akgül, oyuncularla sahada kısa bir toplantı yaptı. Akgül'ün ardından teknik sorumlu Arın da oyuncularla kısa bir konuşma yaptı.

Toplantıdan sonra antrenman kondisyon çalışması ile başladı. Turuncu-beyazlı takımın Eyüp Arın yönetimindeki idmanı taktik ağırlıklı çift kale maçla son buldu.

Arın, taraftarın oyuncuları dirilteceğine inancının tam olduğunu belirterek, "Çok zor günümüzde taraftarımız her zaman yanımızda oldu. Taraftarımızın oyuncularımıza olağanüstü destek vererek dirilteceğine inanıyorum. Kazanınca her şey bitmeyecek. Sadece biraz nefes alacağız. Kaybedince de bir şey bitmeyecek ama daha çok sıkıntıya düşeceğiz. O yüzden kazanıp biraz daha nefes almak istiyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor, 3 Puanla Rahat Bir Nefes Almak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement