Adanaspor 60. Yıl Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Adanaspor 60. Yıl Kutlamaları

Adanaspor 60. Yıl Kutlamaları

Adanaspor Kulübü yöneticileri 60. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladı.

23.01.2014 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adanaspor Kulübü yöneticileri 60. Kuruluş Yıldönümü'nü kutladı. Menderes Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri kapsamında katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne plaket verildi.

Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, tesislerin kullanımı ve diğer konularda kendilerine her zaman destek olan ve kolaylık gösteren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile tüm çalışan ve görevlilere teşekkür etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'nin plaketini Adanaspor Turbeyler Grup Lideri Refik Gül, Spor Şube Müdürü Kazım Tekin'e verdi. Basketbol İl Temsilcisi Rıza Öztürk de plaketini Başkan Tevriz Dura'nın elinden aldı.

60. yıl kutlamaları kapsamında, Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Adanaspor Basketbol takımı özel maç yaptı. Özel karşılaşmada Adanaspor - Mersin Büyükşehir Belediyespor'u 87-86 yendi.

Etkinliğe, eski Adanasporlu futbolculardan Ercan Albay, Necip Erdoğan, Reşat Yılmaz, Ercan Aslankeser, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Gülleri, Adana Demirspor Kulübü eski yöneticisi ve TÜRK-İŞ Sendikası 4. Bölge Başkanı Edip Gülnar, Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Tuncer Akdoğan, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Cemal Demirağ katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adanaspor 60. Yıl Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement