Adanaspor, Altyapıya Yöneldi - Son Dakika
Yerel

Adanaspor, Altyapıya Yöneldi

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor'un Teknik Direktörü Eyüp Arın, hafta sonu Elazığspor ile oynayacakları maça ilişkin hedefinin sonuçtan çok görev verdiği genç ve gelecekte bu takımın formasını giyecek oyuncuları spor kamuoyunun huzuruna çıkarmak olduğunu belirtti.

13.05.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana spor'un Teknik Direktörü Eyüp Arın, hafta sonu Elazığspor ile oynayacakları maça ilişkin hedefinin sonuçtan çok görev verdiği genç ve gelecekte bu takımın formasını giyecek oyuncuları spor kamuoyunun huzuruna çıkarmak olduğunu belirtti.

Arın, yazılı açıklamasında, geçen hafta 4-1 yenildikleri Antalyaspor karşında sonuçtan çok, genç oyuncuların sahada olmasının önemli olduğunu kaydetti.

Kalan iki maçta yine altyapıdan oyunculara şans vereceklerini belirten Arın, matematiksel olarak ligde kalınca kadroda bulunan genç oyuncularımıza şans verdik. Bu olayın sonucunda futbol okullarına ilgi daha da artacak. Velilerimiz de gördükleri tablodan son derece memnunlar" ifadelerini kullandı.

Ligin 33. haftasında 16 Mayıs'ta bu sezonun Adana'da son maçını Elazığspor ile oynayacaklarını ifade eden Arın, şunları kaydetti:

"Tüm taraftarlarımızı Elazığ maçına bekliyoruz. Bu sezon oynayan, oynamayan oyuncularımızı alkışlamak ve genç oyuncuları görme adına herkesi maça davet ediyorum. Hedefimiz sonuçtan çok görev verdiğim genç ve gelecekte bu takımın formasını giyecek oyuncuları spor kamuoyunun huzuruna çıkarmak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adanaspor, Altyapıya Yöneldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement