Adanaspor Arayı İyi Değerlendirecek - Son Dakika
Spor

Adanaspor Arayı İyi Değerlendirecek

Adanaspor Arayı İyi Değerlendirecek

PTT 1. Ligin ilk haftasında Şanlıurfaspor'a yenilen Adanaspor, iki günlük iznin ardından tekrar çalışmalara başladı.

03.09.2014 16:13  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in ilk haftasında Şanlıurfaspor'a yenilen Adanaspor, iki günlük iznin ardından tekrar çalışmalara başladı.

Akşam saatlerinde Osman Yereşen Tesisleri'nde toplanan futbolcular kısa bir antrenman yaparken, teknik direktör Levent Eriş'in lige verilen arada tempoyu arttıracağı açıklandı. Sakatlıkları devam eden Mehmet Sak ve Ahmet Dereli takımdan ayrı antrenman yaparken, sağlık ekibi her iki futbolcunun yavaş yavaş oynayacak duruma geldiğini belirtti. Şimdilik koşu yapan Mehmet Sak ve Ahmet'in Orduspor maçından sonra takıma katılabileceği açıklandı.

Lige verilen arada turuncu-beyazlı takım Pazar günü saat 17.00'da Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor ile Kayseri'de özel bir müsabaka oynayacak. Maç günü Kayseri'ye gidecek kafile maçın ardından yeniden Adana'ya dönecek.

Transferin son günü iki yıllık imza atan kaleci Evren Özyiğit takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı. Adanaspor'a gelmekten mutlu olduğunu söyleyen başarılı kaleci, "Çok güzel bir ortama geldim. En önemlisi Atilla gibi bir kaleci ile rekabet edecek olmak başarıyı getirecektir. Kim oynarsa oynasın kazanan Adanaspor olacaktır" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Arayı İyi Değerlendirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement