Adanaspor'da Çatalan Kampı Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Çatalan Kampı Sona Erdi

Adanaspor\'da Çatalan Kampı Sona Erdi

PTT 1.Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, oyuncularının kampta ve hazırlık maçında gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

18.07.2013 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor Teknik Direktörü Ekrem Al, oyuncularının kampta ve hazırlık maçında gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Teknik Direktör Ekrem Al, Çatalan kampının sonunda Spor Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile Kamil Ocak Stadı'nda yaptıkları karşılaşmayı ikinci yarıda Ahmet Dereli'nin attığı golle 1-0 kazandıklarını belirterek, bir çok oyuncusunu bu maçta görme fırsatı bulduğunu vurguladı.

Oyuncularının kampta ve hazırlık maçında gösterdikleri mücadeleden memnun olduğunu söyleyen Al, "Çok iyi bir hazırlık maçı oldu. 12 günlük çalışmanın temposunu pekiştirdik. Kampımız moralli bir şekilde sona erdi. Yoğun antrenman programının verdiği yorgunluk maçta kendini gösterdi. Geçen sezonun sistemini değiştirdiğimiz için çok fazla pozisyon zenginliği yaşanmayan bir müsabaka oldu. İlk yarıda bulduğumuz pozisyonlarda son paslarda etkisiz kaldık. İkinci yarıda golle beraber pas yüzdesinde artış yaşandı. Bu takım daha önceden çok fazla gol yiyen bir ekipti. Onu telafi etmeye çalışıyoruz" dedi.

Kartepe kampında hazırlık maçlarının devam edeceğini Ekrem Al, "Henüz şans vermediğimiz arkadaşlarımız var. Her oyuncumuza eşit şekilde yaklaşarak sonunda ideal kadromuzu belirleyeceğiz. Oyuncularımın hazırlık müsabakası olmasına rağmen sahada gösterdiği performanstan çok memnun oldum. Genç oyuncularımızın saha içindeki özgüvenleri gelecek için umutlarımı arttırdı" diye konuştu.

Futbolcular bugün yapılacak son antrenmanın ardından iki gün izin yapacağını belirten Al, 21 Temmuz'da Kocaeli Kartepe'de toplanarak ikinci etap hazırlıklarına başlayacaklarını kaydetti.

Adanaspor'un Kartepe'de oynayacağı maçların tarihleri de belli oldu. Program şöyle:

"24 Temmuz Salı günü Adanaspor- Şanlıurfaspor, 26 Temmuz Cuma günü Adanaspor-Balkan Abat (Türkmenistan Süper Lig), 30 Temmuz Salı günü Adanaspor-FC Zestafoni (Gürcistan Süper Lig), 2 Ağustos Cuma günü Adanaspor-Karagümrük ve 5 Ağustos Perşembe günü Adanaspor-Turgutluspor." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Çatalan Kampı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement