Adanaspor'da Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı - Son Dakika
Güncel

Adanaspor'da Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı

Adanaspor\'da Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı

SPOR Toto Süper Lig'de Adanaspor sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

24.10.2016 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR Toto Süper Lig'de Adanaspor sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik Direkör Krunoslav Jurcic, yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketleriyle başladı.

Daha sonra 2 gruba ayrılan futbolcular 5'e 2 top kapma ve dar alanda pas çalışması yaptı. Akhisar Belediyespor karşılaşmasında ilk 11'de başlayan futbolcular, kondisyoner Vedran Naglic nezaretinde yenileme ağırlıklı çalıştı. Diğer futbolcular dar alanda çift kale maç yaparak antrenmanı sürdürdü. Turuncu-beyazlılar, yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanı şut çalışması yaparak sonlandırdı.

Sakatlıkları geçen Cem Özdemir, Canberk Dilaver, Yiğitcan Gölboyu takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken, Barış Memiş salonda kuvvet çalışması yaptı. Renan Diniz ise dizinde ağrı hissetmesi nedeniyle  antrenmana katılmadı. Renan Diniz'in bugün çekilecek MR sonucunda durumu netlik kazanacak. Turuncu beyazlılar, Galatasaray maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

BİLETLER SATIŞTA

Spor Toto Süper Lig'in 9'inci haftasında Fatih Terim 5 Ocak Stadyumu'nda cumartesi akşamı saat 19.00'da başlayacak Adanaspor-Galatasaray maçının biletleri Passolig gişelerinden satışa sunuldu.

Turuncu beyazlı yönetim, bilet fiyatlarını Kuzey Kapalı Misafir Tribün 180 TL, Güney Kapalı Alt - Üst Tribün 150 TL, Maraton 100 TL, Kuzey Kale Arkası Misafir Tribün 90 TL, Güney Kale Arkası Tribün 75 TL olarak belirledi.

FOTOGRAF

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor'da Galatasaray Maçının Hazırlıkları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement