Adanaspor'da Tempo Arttı - Son Dakika
Spor

Adanaspor'da Tempo Arttı

Adanaspor\'da Tempo Arttı

PTT 1.Lig takımlarından Adanaspor, hazırlıklarına Çatalan Tesisleri'nde günde 3 antrenmanla sürdürüyor.

06.07.2013 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, hazırlıklarına Çatalan Tesisleri'nde günde 3 antrenmanla sürdürüyor.

Sabah kondisyona yönelik çalışmalar yapan futbolcular, öğlen havuzda, akşamda topla çalışmalar yaptı. Teknik Direktör Ekrem Al nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların morallerinin yerinde olduğu gözlendi.

Kondisyoner Murat Kol futbolcuları, ısınma hareketlerinin ardından havuzda çalıştırdı. Kuvvete yönelik antrenman yapan oyuncular daha sonra yüzerek stres attı. Eski ve yeni oyuncuların uyumu dikkatlerden kaçmazken, yöneticilerden Basın Sözcüsü Bülent Uzel'de antrenmanı izledi.

TALHA: "FORMAMI ÇOK ÖZLEDİM"

Geçen sezon şanssız bir şekilde sakatlanarak sezonu kapatan Talha Mayhoş, takımla birlikte antrenmanlara başladı. Ameliyattan sonra iyi bir ön hazırlık dönemi geçirdiğini belirten başarılı futbolcu, "Allah hiçbir oyuncuya böyle ağır sakatlık vermesin. Futbol oynamayı çok özledim. Kampı iyi geçirerek eski günlere döneceğimizi düşünüyorum. Özellikle genç oyuncuların çok olması koşan ve savaşan bir takım olacağız anlamına geliyor. Tecrübeli oyuncularla beraber iyi bir takım olacağız. Hocamızda geçtiğimiz yıllarda burada çalışmış camiayı yakından tanıyan bir isim. Taraftarımızın da desteğiyle güzel günler göreceğimiz kanısındayım" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'da Tempo Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement