Adanaspor Kartepe'de - Son Dakika
Spor

Adanaspor Kartepe'de

Adanaspor Kartepe\'de

PTT 1.Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Ekrem Al, ikinci etap kamplarını iyi geçirerek lige kadar hazır olmak istediklerini söyledi.

22.07.2013 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un Teknik Direktörü Ekrem Al, ikinci etap kamplarını iyi geçirerek lige kadar hazır olmak istediklerini söyledi.

Adana, Çatalan'da ilk etap çalışmalarını tamamlayan Adanaspor ikinci etap için Kocaeli Kartepe'de toplandı.

Teknik Direktörü Ekrem Al, Çatalan kampında yüksek tempo ile çalıştıklarını ve Kartepe kampında bolca hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. İkinci etabı iyi geçirerek lige kadar hazır olmak istediklerini belirten Al, "Her oyuncumuza eşit mesafede yaklaşarak şans vereceğiz. Oynayacağımız özel maçlarda sonucu asla önemsemiyorum. Hazırlık maçlarında oyun şablonumuz oturacak. Gaziantepspor karşılaşmasında futbolcularımın gösterdiği mücadele beni ve ekibimi memnun etti. Aynı ciddiyetle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Al, futbolcuları ile toplantı yaparak kamp programı hakkında bilgi verdi. Daha sonra yaklaşık 50 dakika koşu yapan takım çift antrenman yaptı.

Adana'da sıcak havada antrenman yapan takım Kartepe'de mevsim normallerinin çok altında bir havayla karşılaştı. Soğuk havada ve sis altında çalışan futbolcular uzun kollu antrenman kıyafetleri ile çalışmayı tamamladılar.

Takımın yeni transferlerinden Veli Kızılkaya ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı. Teknik Direktör Ekrem Al ile görüşen Veli, antrenman açığını kapatmak için özel çalışmalar yapacak.

Adana'da yapılan son antrenmanda dizinden sakatlanan Ferhat Poyraz, koşulara başladı. Tedavisi devam edecek olan genç futbolcunun birkaç gün içinde takımla beraber çalışmalara katılacağı açıklandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor Kartepe'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement