Adanaspor, Meriç ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Adanaspor, Meriç ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Adanaspor, Meriç ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Adanaspor, tecrübeli antrenör Timuçin Meriç ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

30.06.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Adanaspor, tecrübeli antrenör Timuçin Meriç ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Turuncu beyazlı ekip, Timuçin Meriç ile birlikte kondisyoner olarak Ümit Adaş, masör Yusuf Gander ve malzeme sorumlusu Mustafa Boyacı ile anlaştı.

Adanaspor Hasan Adalı Toplantı Salonu'nda yapılan imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Tevriz Dura, "Adanaspor'umuza hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün bu kulübe sahip çıkmasının asli görevi olduğunu söyleyen Dura, "Biz 15-20 milyonlar değil, en azından iki yabancı oyuncumuzun transfer bedellerini bekliyor ve istiyoruz" diye konuştu.

Adanaspor antrenörlüğüne getirilen Timuçin Meriç ise, "Büyük bir camiaya geldim. Adanaspor ismi çok çalışmak istediğim bir aileydi. Başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor, Meriç ile 1 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement