Adanaspor-Mersin İdmanyurdu: 1-1 (Özel Maç) - Son Dakika
Güncel

Adanaspor-Mersin İdmanyurdu: 1-1 (Özel Maç)

Adanaspor-Mersin İdmanyurdu: 1-1 (Özel Maç)

Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile Adana Çatalan Tesisleri'nde özel bir maç oynadı.

15.11.2014 17:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milli takım maçları nedeniyle lige verilen arada PTT 1'inci Lig takımlarından Adanaspor, Süper Lig ekiplerinden Mersin İdmanyurdu ile Adana Çatalan Tesisleri'nde özel bir maç oynadı. Müsabaka 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın 32'nci dakikasında Fevzi Özkan'ın pasında topla buluşan Ahmet Dereli şık bir vuruşla Adanaspor'u 1-0 öne geçirdi. Mersin İdmanyurdu'nun eşitlik golü Dk.72'nci  dakikada ikinci yarıda oyuna giren Mahmut Temur'dan geldi.

Karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmada Mersin İdmanyurdu oyuncusu Cem Sultan sakatlandı.

Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyen Adanaspor teknik direktörü Levent Eriş, "Sonucu önemli olmayan bir müsabaka oynadık. Futbolcularımızın psikolojilerini yükselmek ve maç eksiklerini gidermek adına iyi bir müsabaka oldu. Cem Sultan'ın sakatlığına çok üzüldük. Kendisinin en yakın zamanda sahalara dönmesini bekliyoruz. Hazırlık maçında futbolcularımın sahada gösterdiği performansı lig müsabakalarında görmek istiyorum" dedi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adanaspor-Mersin İdmanyurdu: 1-1 (Özel Maç) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement