Adanaspor'un Bolu Kampında Son İki Gün - Son Dakika
Spor

Adanaspor'un Bolu Kampında Son İki Gün

Adanaspor\'un Bolu Kampında Son İki Gün

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu kampının sona ermesine iki gün kala hazırlıklarını sürdürüyor.

13.08.2014 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Bolu kampının sona ermesine iki gün kala hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah ve öğleden sonra çift antrenman yapan takımda dayanıklılık testinin sonuçları da belli oldu.

Buna göre gerçekleştirilen testin sonucunda en iyi dereceyi Mehmet Boztepe yaptı. Gurbetçi oyuncuyu Fahri takip ederken dayanıklılık testinde başarılı olan üçüncü isim ise yeni transfer Hakan Sabit oldu.

Bu arada sakat oyunculardan da sevindirici haber geldi. Selçuk, tamamen iyileşip takımla birlikte antrenmanlara başlarken, Ahmet Dereli de dün yapılan antrenmanda yer aldı. Dizindeki sakatlığı devam eden Fatih Şen ise düz koşulara başladı.

Bolu kampı 16 Ağustos Cumartesi günü sabah yapılan çalışmanın ardından sona erecek. 3 gün izin yapacak olan futbolcular 20 Ağustos'da Mersin İdman yurdu ile özel bir müsabaka yapacak.

Bu arada Adanaspor Asbaşkanı Hamza Akgül, Bolu kampını ziyaret etti. Futbolculara ve teknik heyete cezerye ikram eden Akgül, "Hocamız ile görüşme fırsatım oldu. Kampın iyi geçtiğini söyledi. İnşallah bu performans lige yansır. Şu ana kadar oynanan hazırlık maçları ve yeni transferlerin takımına uyumunun başarıyla devam etmesi hepimizi umutlandırdı. Son günleri de iyi geçirerek Adana'ya mutlu dönmek istiyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Adanaspor'un Bolu Kampında Son İki Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement