Adapazarı Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor - Son Dakika
Yerel

Adapazarı Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Adapazarı Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor

Adapazarı Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Tuzla ve Güllük Mahalleleri’nde yapılan Temalı Park çalışmalarını inceledi.

04.11.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı Belediyesi Fen İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Özüm Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Tuzla ve Güllük Mahalleleri'nde yapılan Temalı Park çalışmalarını inceledi.

Adapazarı Belediyesi, Şeker, Ozanlar ve Sakarya Mahallesi'nden sonra dördüncü ve beşinci Temalı Parklarını Tuzla ve Güllük Mahallesi'nde yapıyor. Park çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Özüm, Park ve Bahçeler Müdürü Nigar Bal'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Park ve Bahçeler Müdürü Nigar Bal, Tuzla Mahallesi'nde yapılan paktın 5 dönümlük bir arazi üzerine yapıldığını ifade ederek, içerisinde Basketbol, Mini Futbol Sahası, Spor Aletleri, Etkinlik Çayırı, Kamelya ve Piknik Masaları ile çocuklar için eğlenceli oyun gruplarının bulunduğunu söyledi.

Belediyenin tüm birimlerinin mahallelerde çalışma içerisinde olduğunu kaydeden Başkan Yardımcısı Özüm, " Fen İşleri Müdürlüğümüz mevcut mahalleler ve yeni bağlanan ORKÖY' lere asfalt atarken, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz de 22 mahallede gerek bozulan parkları onararak gerekse yenilerini yaparak aralıksız çalışıyor."diye konuştu.

Adapazarı Belediyesi olarak ilçe sınırlarında bulunan tüm mahallelere eşit hizmet götürmeye dikkat ettiklerini kaydeden Özüm, " Belediyemiz tarafından daha önce Şeker, Ozanlar ve Sakarya Mahalleleri'ne yapılan Temalı Parkların farklı bir örneğini Tuzla ve Güllük Mahalleleri'nde yapıyoruz. Çocukların eğlenebileceği büyüklerin ise sporlarını rahatlıkla yapabileceği iki parkımızı da 1 ay içerinde bitirerek tamamen hizmete açacağız."dedi. Temalı Parklarda şimdiden oynamaya başlayan çocuklar ve mahalle halkı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'ye teşekkür etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adapazarı Belediyesi Hizmette Sınır Tanımıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement