Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıl Dönümü - Son Dakika
Güncel

Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıl Dönümü

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, 21 Haziran Adapazarı'nın düşman i·şgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla masaj yayımladı.

20.06.2016 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, 21 Haziran Adapazarı'nın düşman i·şgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla masaj yayımladı.

Vali Coş, mesajında Milletimizin şanlı geçmişini abideleştiren muhteşem bir tarihi olduğunu, kurtuluş günlerinin de işte böyle bir tarihin kahramanlıklarla dolu sayfalarından biri olduğunu kaydetti.

Adapazarı'nın düşman i·şgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünü milletçe idrak ettiklerini belirten Vali Coş, şunları kaydetti:

"Bu önemli günü, kendilerini kuşatan zulüm ve esaret zincirlerini paramparça eden atalarımızın, vatan ve hürriyet aşkıyla her türlü tehlike, eziyet ve cefaya katlanan, gerektiğinde duraksamadan düğüne gider gibi sevinçle ölüme koşan emsalsiz fedakarlıklarının iyi bilinmesi, gelecek kuşaklara da aktarılması gerekir. Böyle kutlu bir anlayışla kadim medeniyetimizin mirası üzerine kurulan Cumhuriyetimizi, kazanımlarıyla korumak, yaşatmak, muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, yeni başarılarla daha da güçlendirmek suretiyle geleceğe taşımak için hepimiz büyük bir azimle çalışmalıyız."

Vali Coş, milletin ülkesi için canı pahasına mücadele veren şehit ve gazilerin mirasına sahip çıkarak, birlik ve beraberliğini her daim koruyacağını vurgulayarak, "Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımızın kurtuluşu için hayatları pahasına kahramanca mücadele veren başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyor, tüm Sakaryalıların 21 Haziran Kurtuluş Günü'nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adapazarı'nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 95. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement