Aday Adayı Ali İnci: "Bize Güvenenlerin Başını Yere Eğdirmedik" - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Ali İnci: "Bize Güvenenlerin Başını Yere Eğdirmedik"

Aday Adayı Ali İnci: "Bize Güvenenlerin Başını Yere Eğdirmedik"

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, Kocaali ve Karasu ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

27.02.2015 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, Kocaali ve Karasu ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Teşkilatlar da büyük sevgi ile karşılanan İnci, "Bize güvenenlerin başını yere eğdirmedik. Biz Sakarya'ya sevdalıyız"dedi.

İnci, teşkilat mensuplarına yaptığı konuşmada, "Ülkemiz için son derece önemli olan bir seçim yaklaşıyor. 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerde inşallah ilk hedef Türkiye genelinde 400 vekil çıkarmak olacaktır. Sakarya'da ise nasıl yerel seçimlerde AK Parti 17-0 yaptıysa inşallah bu seçimlerde de 7-0 yapacaktır. Sakarya AK Parti'nin kalesidir" dedi. Teşkilatlar tarafından büyük bir sevgi ile karşılanan Başkan İnci, " Bize inanan ve güvenen insanların başlarını hiç öne eğdirmedik. Sakarya'daki çalışmalarımızı bundan önce teşkilatlarımızla birlikte sürdürdük, bundan sonra da birlikte çalışarak Sakarya'mızı Yeni Türkiye'nin vizyonu doğrultusunda daha da ileriye götüreceğiz. Biz Sakarya'ya sevdalıyız, Sakarya'nın her sokağını ve mahallesini yakından bilen, sorunlarıyla ilgilenen, çözüm üreten anlayışımızı hangi görev verilirse verilsin yerine getirmek için dün olduğu gibi bugün de yarın da çalışacağız" dedi. İnci sözlerine şöyle devam etti: "Her zaman en doğruyu seçen bu büyük millet yine en iyiyi seçecek. 2015 seçimleri ile meclise girecek olan vekiller darbe ürünü anayasanın yerine milletin anayasasını yapacak, çözüm sürecinin yasal zeminini oluşturacak ve paralel yapı ile mücadeleyi daha etkin devam ettirecek olan isimlerdir. Bu açıdan son derece önemlidir. Yereli bilmezseniz, Sakarya için projeler üretemezsiniz. Ancak bu şekilde şehre proje sunabilir, gelişmeyi sürdürebilirsiniz" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Ali İnci: 'Bize Güvenenlerin Başını Yere Eğdirmedik' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement