Aday Adayı Deribaş: "Yerli Otomotiv Üssü Sakarya da Çalışmasını Çok Önemsiyorum" - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Deribaş: "Yerli Otomotiv Üssü Sakarya da Çalışmasını Çok Önemsiyorum"

Aday Adayı Deribaş: "Yerli Otomotiv Üssü Sakarya da Çalışmasını Çok Önemsiyorum"

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Mefail Deribaş, Sakarya’nın gelişimi için üretimin en önemli etkenlerden biri olması gerektiğini ifade ederek, SATSO tarafından Yerli Otomobil Üssü Sakarya çalışmasının büyük önemi olduğunu ifade etti.

02.03.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya Milletvekili aday adayı Mefail Deribaş, Sakarya'nın gelişimi için üretimin en önemli etkenlerden biri olması gerektiğini ifade ederek, SATSO tarafından Yerli Otomobil Üssü Sakarya çalışmasının büyük önemi olduğunu ifade etti.

Deribaş, "Yerli Otomotiv Üssü Sakarya da çalışmasını çok önemsiyorum. Çünkü bu sayede istihdam ciddi derecede artacaktır. Lojistik olarak baktığınızda da, Sakarya bu iş için en elverişli illerden. Otomotiv konusunda birikimimizle, Karasu'da yeni yapılacak limanımıza, OSB'lerimizle, milli tank Altay'la, Sakarya yerli otomobil konusunda en başta akla gelecek ildir. ve en önemlisi 1915'te ahşap araba üreten şehirden, şimdi dünyada sıfır hatayla üretimini yapıp ihraç eden Toyota gibi bir markaya ev sahipliği yapan Sakarya'dan bahsediyoruz. Tüm bunlar bölge insanının otomotiv sektörüyle çok özel bağının olduğununu göstergesi"ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Deribaş: 'Yerli Otomotiv Üssü Sakarya da Çalışmasını Çok Önemsiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement