Aday Adayı Erorhan Sahaya İndi - Son Dakika
Yerel

Aday Adayı Erorhan Sahaya İndi

Aday Adayı Erorhan Sahaya İndi

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Ahmet Erorhan, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan genel seçimleri kapsamında çalışmalarına başladı.

07.09.2015 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Ahmet Erorhan, 1 Kasım'da gerçekleştirilecek olan genel seçimleri kapsamında çalışmalarına başladı.

26. dönem milletvekilliği için geçtiğimiz hafta içi AK Parti Karabük İl Başkanlığı'nda aday adaylığı başvurusu yapan Erorhan, ülkeye, Karabük'e ve millete hizmet etmek adına bu yola çıktığını ve bu doğrultuda da çalışmalarına başladığını dile getirerek 1 Kasım genel seçim çalışmaları kapsamında Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy'u, Safranbolu AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş'i, Eskipazar AK Parti İlçe Başkanı Hasan Sevdalı'yı ve AK Parti Eskipazar İl Genel Meclisi üyesi Kamil Ünal'ı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklamalar yapan AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Erorhan, "Biz dava adamıyız ve davamız neyi gerektiriyorsa onu da yapmaya her daim hazırız. Benim aday olup olmamam çok önemli değil, biz her zaman bu davanın içinde yer aldık. Karabük'ü ve ilçelerini adım adım gezdik. Allah nasip ederse aday olursak da memleket toprağını yine karış karış gezip, vatandaşlarımızın sorunlarına, mutluluklarına ortak olacağız. Bu doğrultuda çalışmalarımıza şimdiden başladık. Ben Sayın Dr. Necdet Aksoy'a, Sayın Ahmet Güneş'e, Sayın Hasan Sevdalı'ya ve Sayın Kamil Ünal'a misafirperverlikleri için teşekkür ederim" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aday Adayı Erorhan Sahaya İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement