Aday Adayı Mirkelam Partisinden Yana Umutlu - Son Dakika
Güncel

Aday Adayı Mirkelam Partisinden Yana Umutlu

Aday Adayı Mirkelam Partisinden Yana Umutlu

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin iktidara geleceğini söyledi.

16.09.2015 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Aday Adayı Mahmut Mirkelam, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde AK Parti'nin tek başına iktidara geleceğini iddia etti.

Aday Adayı Mirkelam yaptığı açıklamada, '7 Haziran seçimleri sonrasında ülkemizde yaşanan kaos AK Parti iktidarı ile sona erecektir" dedi. Ülkeye ve Şanlıurfa'ya hizmet edebilmek için aday adayı olduğunu belirten Mirkelam, "Allah nasip eder ve TBMM'ye gitme imkânı bulursam öncelikle son zamanlarda yaşanan terörün sona ermesi için büyük çaba göstereceğim. Anaların tekrardan gözyaşı dökmemesi için elimi taşın altına koyacağım. İnşallah ülkemiz 1 Kasım'da yapılacak seçimlerin ardından huzur ve barışa kavuşacaktır" diye konuştu.

Şanlıurfa'ya hizmet etmek istediğini de anlatan Mirkelam, açıklamasında şu sözlerine yer verdi: "Geçmişte Birecik'te yapmış olduğum belediye başkanlığı dolayısıyla iyi bir tecrübeye sahibim. Ayrıca Şanlıurfa'yı çok iyi tanıyan insanım. TBMM çatısında altında Şanlıurfa'ya iyi hizmetler yapabilmek için var gücümle çalışacağım. Urfa'nın sanayi, turizm, sağlık, eğitim ve spor alanlarında kalkınabilmesine destek sağlayacağım."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Aday Adayı Mirkelam Partisinden Yana Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement