Aday Öğretmenlere Uyum Eğitimi Verildi - Son Dakika
Yerel

Aday Öğretmenlere Uyum Eğitimi Verildi

Karacabey ilçesinde 2014 2015 eğitim öğretim yılında ilk defa göreve başlayan öğretmenlerin uyum eğitimleri Karacabey İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

21.10.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında ilk defa göreve başlayan öğretmenlerin uyum eğitimleri Karacabey İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Mesleğe yeni atanan öğretmenlerin öğretmenlik mesleğine mutlu bir şekilde başlamaları, mesleki algı ve motivasyonlarının artırılması amacıyla düzenlenen 2 günlük uyum seminerinde öğretmenin atandığı çevreye kolay uyumunun amaçlandığını belirten Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, mesleğinin etiği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün kurumsal yapısı, öğretmenin kurumdaki görevleri, ilçenin tarihi ve kültürel dokusu hakkında aday öğretmenlere bilgi verildiğini anlattı.

Dingin, "Bu eğitim öğretim yılında ilçemize atanan 14 aday öğretmene uyum eğitimi programı çerçevesinde öğretmenlik mesleği uygulaması, çevredeki kurumlar ve kurum yöneticilerinin tanıtımı konularında seminer verildi. Bu eğitimlerin yanında adaylara ilçemizin sosyo-kültürel özellikleri konusunda da bilgilendirmeler yapılarak öğretmenlerin daha donanımlı olmaları amaçlanmıştır." dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Şube Müdürleri Mehmet Aydın ve Hüseyin Akbaba tarafından verilen eğitimin sonunda öğretmenlere katılım sertifikaları verildi. Belgeleri takdim eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, göreve yeni başlayan tüm öğretmenlere bu mesleğin bir gönül işi olduğunu hatırlatıp, başarılar diledi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aday Öğretmenlere Uyum Eğitimi Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement