Adaylar Açılışta Buluştu - Son Dakika
Yerel

Adaylar Açılışta Buluştu

Adaylar Açılışta Buluştu

Malatya’da siyasi partilerin belediye başkan adayları açılışta bir araya geldi.

21.03.2014 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da siyasi partilerin belediye başkan adayları açılışta bir araya geldi.

Malatya Tarihi Beş Konaklar'da hizmete giren Hanzade Kahvaltı Salonu ve Kafe açılışına; Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Şinasi Kazancıoğlu, Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulusi Porgalı ile birlikte birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi konuşan SP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Münir Erkal, Malatya'da böyle nezih ortamların açılmasının önemine dikkat çekerek, böyle iş yerlerinin iş ve AŞ sağladığını kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hulusi Porgalı, Malatya'ya yakışır güzel, nezih bir işletmenin hayata geçtiğini söyledi.

AK Parti Battalgazi Merkez ilçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan ise işletmenin Malatya'ya ve Battalgazi ye hayırlı olmasını temenni ederek şunları söyledi:

"Malatya'nın tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan kültür mirasımız Beş konaklara kaliteli işletmelerin açılması bizleri sevindiriyor. İşletmenin kendilerine ve Malatya'ya hayırlı uğurlu olmasını, bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum."

Hanzade Kafe ve Kahvaltı Salonu İşletmecisi Göktürk Esen de, "Malatya'mızın birbirinden değerli siyasetçilerini açılışımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. İşletmemizin Malatya'ya hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Adaylar Açılışta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement