Add Kastamonu Şubeleri Eşgüdüm Toplandısı Taşköprü'de Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Add Kastamonu Şubeleri Eşgüdüm Toplandısı Taşköprü'de Yapıldı

Add Kastamonu Şubeleri Eşgüdüm Toplandısı Taşköprü\'de Yapıldı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği Taşköprü Şubesinin ev sahipliğinde Kastamonu şubeleri eşgüdüm toplantısı yapıldı.

23.05.2013 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği Taşköprü Şubesinin ev sahipliğinde Kastamonu şubeleri eşgüdüm toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kastamonu Merkez Şubesi Başkanı İbrahim Tozan ve yönetim kurulu üyeleri ile Araç Şube Başkanı Emin Sayın, Cide Şube Başkanı Huriye Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Genel Merkez Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Dr. Zuhal Özen Manoğlu, Taşköprü Şube Başkanı Fikri Çelik'in yanı sıra yönetim kurulunun tamamı ve eski başkan Bayram Ünal katıldı.

Toplantı tanışma ve kısa bir sohbetin ardından gündem maddelerinin görüşülmesi, şubelerin tüzük konusundaki görüşlerinin sunulması, tüzükte yapılması veya eklenmesi gereken konuların genel merkeze bildirilmesi konuları görüşüldü.

İkinci gündem maddesinde ise bazılarının açılım, barış, çözülme süreci olarak adlandırdıkları hilkat garibesi gibi olan teslimiyet ve bölünme çalışmaları konuşuldu. Bu konuların içinde bulunulan tüm birimlerle konuşularak halkın aydınlatılması için her şubenin kendi bölgesinde halkı bilgilendirme toplantıları yapması kararlaştırdı.

Alınana kararlarda şube yönetim kurulu üyelerinin her birinin kendine göre daha iyi çalışabileceği bölgelere ulaşabilmesi ve o yöredeki halkı bilgilendirme çalışmalarına şimdiden başlanılması istendi. Toplantı Atatürkçü Düşünce Derneği Taşköprü Şubesinin konuklarına ikramıyla son buldu.

(AD-

23.05.2013 09: 25: 24

TSI

NNNN - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Add Kastamonu Şubeleri Eşgüdüm Toplandısı Taşköprü'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement