Galatasaray, Emmanuel Adebayor'la Görüşecek - Son Dakika
Spor

Galatasaray, Emmanuel Adebayor'la Görüşecek

Galatasaray, dünyaca ünlü takımlarda forma giyen Emmanuel Adebayor'un transferi için harekete geçti. Togolu golcü, 2 milyon Euro imza parası istedi.

15.07.2016 03:48  Güncelleme: 10:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da yeniden Emmanuel Adebayor sesleri yükselmeye başladı. Luiz Adriano ve Wilfried Bony gibi taraftarları heyecanlandıran isimlerle görüşen sarı-kırmızılılar, bu oyuncuların yüksek maliyetleri nedeniyle rotayı yeniden Togolu golcüye kırdı. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün temas kurduğu Adebayor, serbest statüde olması nedeniyle 2 milyon Euro imza parası talep etti. Fakat menajeri bu talebin ve hatta isteyeceği yıllık ücretin de müzakere edilebileceğini söyleyerek olumlu bir görüntü çizdi.

MOURINHO İLE YILDIZI PARLADI

Monaco, Arsenal, Manchester City ve Totthenam gibi önemli kulüplerde forma giyen tecrübeli golcü, ünlü teknik direktör Jose Mourinho döneminde, kiralık olarak oynadığı Real Madrid'de attığı goller ve gösterdiği performansla adından söz ettirmişti. Son dönemde yaşadığı ailevi problemler sebebiyle Totthenam'da istediği oranda forma bulamayan ve geçen sezonu Crystal Palace'da tamamlayan Emmanuel Adebayor, Premier Lig'de oynadığı 294 maçta 117 gol attı.

Galatasaray, Emmanuel Adebayor\'la Görüşecek
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Galatasaray, Emmanuel Adebayor'la Görüşecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement